Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iBaby Monitor Premium

iBaby Monitor Premium

  Meubels
  EAN: 860321000154
  Merk: IBaby
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
182,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd aanwezig


Genieten jullie ook zo van jullie baby? Ook al is het soms zwaar, het ouderschap is iets bijzonders en je wilt er eigenlijk geen moment van missen. Dit hoeft ook niet meer wanneer je de iBaby Monitor Premium M6S aanschaft. Met deze smart baby monitor krijg je die extra paar ogen die elke ouder zo goed kan gebruiken.


De mogelijkheden


De 1080p HD videoresolutie en de nachtvisie zorgen ervoor je dat 24/7 via de App een perfect beeld van je baby hebt. Je hebt volledige dekking van de babykamer doordat de camera 360° kan draaien van links naar rechts en 110° van boven naar beneden. Je kan de camera heel makkelijk besturen door met je vinger over het beeld van je smartphone of tablet te 'swipen'. De iBaby Monitor Premium M6S kent een ongelimiteerd aantal gebruikers, hierdoor kan je de video-feed delen met familie en vrienden door ze simpelweg per mail uit te nodigen. Deze smart baby monitor kent 'Dual Band Router' ondersteuning van 2.4 GHz en 5 GHz, zo hoef je je geen zorgen te maken om de router compatibiliteit. Het is de snelste iBaby Monitor: geniet van de snelle installatie, snelle verbinding en snelle video streaming.


Extra opties


Maar er zijn natuurlijk ook factoren die je niet kan zien met de camera maar die je wel graag op een afstand wilt kunnen checken. De iBaby Monitor Premium M6S heeft omgevingssensoren waarmee je de vochtigheid, temperatuur en luchtkwaliteit van de babykamer kan monitoren. Zo kun je je baby met een nog geruster hart in de babykamer achterlaten. Baby's houden van muziek en het horen van papa's en mama's stem, de tweeweg speaker is daarom echt een uitkomst. Via deze speaker kun je namelijk zowel je baby horen als tegen je baby praten. Je ontvangt een melding wanneer je baby begint te bewegen of te huilen, en via deze smart baby monitor kan je dus op afstand je baby kalmeren en troosten. Verder is het ook mogelijk om via de App je baby's favoriete slaap liedjes en verhaaltjes af te spelen. En dat is niet alles, je kan zelfs een door jou voorgelezen verhaaltje opnemen en later afspelen. 


Omgevingssensoren


2-weg speaker

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

OSRAM SMART+ Switch Mini E27 Dimming Kit
OSRAM SMART+ Switch Mini E27 Dimming Kit
35,-
Meer informatie
Fibaro Home Center Lite
Fibaro Home Center Lite
229,-
Meer informatie
Bewegingsdetector Elro AG40PP
Bewegingsdetector Elro AG40PP
35,-
Meer informatie
Houe Click Dining Stoel
Houe Click Dining Stoel
199,-
Meer informatie