Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iEast AudioCast

iEast AudioCast

  Meubels
  EAN: 6970504260016
  Merk: IEAST
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
40,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Muziek in huis streamen via je eigen stereoset


Luister nu de favoriete muziek van je smartphone via je eigen stereoset. De iEast AudioCast is een zeer compacte audiostreamer die je koppelt aan je bestaande stereo-set, bluetooth speaker, versterker of actieve luidsprekers in huis. Koppel je smartphone via WiFi aan je audiostreamer en je luistert al jouw muziek van Spotify, iTunes, Deezer, Tidal, Quobuz en andere muziekdiensten. Maar ook bijvoorbeeld muziek die op je NAS en op je Apple apparatuur staat. Zo simpel is het! Zijn je luidsprekers verdeeld over meerdere ruimtes? Geen punt. Als je in meerdere ruimtes iEast soundstreamers hebt aangesloten bedien je alles via in 1 app. Creëer zo je 'multi-zone'oplossing: muziek streamen en luisteren in meerdere ruimtes.

Een streamer voor iedereen


De iEast AudioCast is zeer compact (5,5cm x 2cm) en uitgevoerd in kunststof en daarmee een heel goede, low-budget-oplossing. Je voorziet deze van stroom door middel van de bijgesloten micro-USB-kabel en aansluiten op de stereoset doe je door middel van de 3,5mm stereo jack-kabel.
De AudioCast bedien je volledig via de iEast app op je telefoon. Bepaal hier welke online diensten je koppelt en bedien alle ruimtes afzonderlijk via de app. iEast heeft nog meer producten, zoals de iEast Soundstream Pro en de iEast StreamAmp 160AM.

Combineer voor nog meer luistergenot.


Kies voor de Soundstream Pro als je ook apparatuur met een draad gaat aansluiten en de StreamAmp 160AM als je geen versterker hebt. Als je meerdere iEast-oplossingen in huis gebruikt, bedien je ze allemaal gelijktijdig via 1 app. Een goed WiFi-netwerk of een 3G/4G-verbinding zijn een vereiste voor verbinding via je smartphone met iEast hotspot.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flux Coffee Bijzettafel
Flux Coffee Bijzettafel
24% korting!
319,- 242,-
Meer informatie
iBaby M2S Baby Monitor
iBaby M2S Baby Monitor
130,-
Meer informatie
Air eettafel Magis beige
Air eettafel Magis beige
177,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Switch Mini E27 Colour Kit
OSRAM SMART+ Switch Mini E27 Colour Kit
60,-
Meer informatie