Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iEast SoundStream Pro

iEast SoundStream Pro

  Meubels
  EAN: 6970504260030
  Merk: IEAST
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
109,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Muziek in huis streamen via je eigen stereoset

Luister nu de favoriete muziek van je smartphone via je eigen stereoset. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je koppelt aan je bestaande stereo-set, bluetooth speaker, versterker of actieve luidsprekers in huis. Creëer zo je 'multi-zone'oplossing: muziek streamen en luisteren in meerdere ruimtes.


Tal van mogelijkheden

Koppel je smartphone via WiFi aan je audiostreamer en je luistert al jouw muziek van Spotify, iTunes, Deezer, Tidal, Quobuz en andere muziekdiensten. Maar ook bijvoorbeeld muziek die op je NAS en op je Apple apparatuur staat. Zo simpel is het! Zijn je luidsprekers verdeeld over meerdere ruimtes? Geen punt. Als je in meerdere ruimtes iEast soundstreamers hebt aangesloten bedien je alles via in 1 app. Fraai vormgegeven en compleet uitgevoerd. De iEast Soundstream Pro is fraai vorm gegeven en uitgevoerd in geborsteld aluminium. Speel niet alleen via WiFi je muziek af, maar ook op andere manieren. De audiostreamer is uitgerust met een USB-poort (voor een stick of een externe harde schijf), een LAN-poort en een optische uitgang. Via een mini jackplug sluit je de Soundstream Pro aan op je bestaande stereoset. Een nog beter geluid krijg je als je een S/PDIF-kabel gebruikt. Tot slot kun je ook nog een microfoon inpluggen, bijvoorbeeld om in huis door te geven dat het eten klaar staat.


Handig om te weten

De Soundstreamer Pro wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je in- en uit kunt schakelen, het volume regelt of kiest voor volgende of vorige nummer. Er zijn 6 knoppen waar je je favoriete afspeellijsten aan koppelt. Daarnaast is er de iEast Play app, waarmee ontzettend veel mogelijk is. Bepaal hier welke online diensten je koppelt en bedien alle ruimtes afzonderlijk via de app. iEast heeft nog meer producten, zoals de iEast AudioCast en de iEast StreamAmp 160AM. Combineer voor nog meer luistergenot. Kies voor de AudioCast als je geen apparatuur met een draad gaat aansluiten en de StreamAmp 160AM als je geen versterker hebt. Als je meerdere iEast-oplossingen in huis gebruikt, bedien je ze allemaal gelijktijdig via 1 app. Een goed WiFi-netwerk of een 3G/4G-verbinding zijn een vereiste voor verbinding via je smartphone met iEast hotspot.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Yone eetkamerstoel Kay wit
Yone eetkamerstoel Kay wit
66,-
Meer informatie
Libratone TOO Cerise Red
Libratone TOO Cerise Red
34,-
Meer informatie
Zuiver Albert Kuip Stoelkussen
Zuiver Albert Kuip Stoelkussen
40,-
Meer informatie
Patio bank Weltevree 2-zits groen
Patio bank Weltevree 2-zits groen
1.795,-
Meer informatie