Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iEast StreamAmp

iEast StreamAmp

  Elektronica
  EAN: 6970504260047
  Merk: IEAST
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
199,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Je favoriete muziek via je eigen luidsprekers

Je favoriete muziek luisteren via je smartphone is geen enkel probleem. De nummers van jouw idool vind je via tal van online muziekdiensten. Toch zou je graag ook via je bestaande luidsprekers naar die muziek luisteren. Dat kan. Alles wat je nodig hebt is twee luidsprekers. De AM160 doet de rest.


Online muziekdiensten

De iEast StreamAmp AM160 is zowel een audiostreamer als een versterker van 2 x 80 Watt. Sluit je luidsprekers hier op aan, koppel je smartphone via WiFi en je luistert al jouw muziek van Spotify, iTunes, Deezer, Tidal, Quobuz en andere muziekdiensten. Maar ook bijvoorbeeld muziek die op je NAS en op je Apple apparatuur staat. Zo simpel is het! Zijn je luidsprekers verdeeld over meerdere ruimtes? Geen punt. Je kunt in totaal 8 verschillende zones benoemen en bedienen! De AM160 biedt zelfs je eigen hotspot!


Andere muziekbronnen

Speel niet alleen via WiFi je muziek af, maar ook op andere manieren. De versterker is uitgerust met een USB-poort (voor een stick of een externe harde schijf), een MicroSD-kaartlezer en 2 tulp-ingangen. Dat betekent dat je zelfs je oude geluidsdragers zoals draaitafel, casettedeck en platenspeler op je systeem aansluit!


Handig om te weten

De AM160 wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je in- en uit kunt schakelen, het volume regelt of kiest voor volgende of vorige nummer. Er zijn 6 knoppen waar je je favoriete afspeellijsten aan koppelt. Daarnaast is er de iEast Play app, waarmee ontzettend veel mogelijk is. Bepaal hier welke online diensten je koppelt en bedien alle ruimtes afzonderlijk via de app. De StreamAmp AM160 is krachtig én compact. De afmetingen zijn 18 x 11,5 x 3,5cm. De stroomtoevoer loopt via een trafo (netstroomadapter). Een goed WiFi-netwerk of een 3G/4G-verbinding zijn een vereiste voor verbinding via je smartphone met iEast hotspot.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Apple iPod Touch (2019) 256GB Zilver
Apple iPod Touch (2019) 256GB Zilver
449,-
Meer informatie
NETGEAR AirCard 797 Mobiele Hotspot
NETGEAR AirCard 797 Mobiele Hotspot
180,-
Meer informatie
TP-Link HS100 slimme stekker (3-pack)
TP-Link HS100 slimme stekker (3-pack)
50,-
Meer informatie
Microsoft Surface Pro 6 WiFi Core M 4GB/128GB
Microsoft Surface Pro 6 WiFi Core M 4GB/128GB
899,-
Meer informatie