Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iHealth GLUCO Draadloze Glucosemeter

iHealth GLUCO Draadloze Glucosemeter

  EAN: 0855111003507
  Merk: IHealth
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een slimme glucosemeter


De iHealth Smart draadloze glucosemeter is meer dan een traditionele meter: hij digitaliseert alle resultaten en stuurt deze via bluetooth naar de iHealth Gluco-Smart app. Daarin heb je volop mogelijkheden om het testen van de glucose niet alleen gemakkelijker te maken, maar ook volledig inzicht in alle testresultaten en trends.


Volledig goedgekeurd door authoriteiten


De iHealth glucosemeter is klinisch grondig getest door internationale instanties om ervoor te zorgen dat deze veilig te gebruiken is en naar behoren werkt. De glucosemeter is door verschillende partijen goedgekeurd voor gebruik en zodoende kun je vanaf nu je glucose meten op een slimme manier!


Automatisch gegenereerde en uitgebreide resultaten


Een gangbare glucosemeter meet je glucose en daar houdt het meestal op. De iHealth draadloze glucosemeter gaat een stap verder: hij digitaliseert je resultaten en stuurt deze vervolgens automatisch door naar de iHealth Gluco-Smart app. In de app kun je vervolgens niet alleen de huidige resultaten bekijken, maar ook voorgaande resultaten per datum of moment van de dag. Bovendien kun je invoeren wanneer je hebt gegeten of gesport en reminders instellen voor als je moet meten, insuline moet spuiten of medicijnen moet slikken. Je hoeft dus niet meer alles zelf te noteren. Zo is de iHealth Gluco-Smart app niet alleen je persoonlijk logboek, maar je persoonlijke slimme assistent. De data die in de app staan, worden opgeslagen in een beveiligde cloud. Je kan zelf een Excel, PDF of CSV-bestand exporteren en deze delen met zorgverleners en/of familie. Op die manier hebben ze een duidelijk overzicht van je gezondheid op basis van glucosemetingen.


Draagbaar en discreet design


Omdat de iHealth Smart een draadloze glucosemeter is van klein formaat, draag je deze gemakkelijk met je mee in je handtas, rugzak of in een andere tas. Hij wordt tevens geleverd met een handig draagtasje. Bovendien is het apparaatje modern en strak vormgegeven, zodat deze niet opvalt als glucosemeter en discreet kan worden gebruikt in het openbaar.


Snel en gemakkelijk testen


In vijf gemakkelijke stappen kun je een glucosetest uitvoeren: 1. Eerst pak je een teststrip en scan je deze met de iHealth Gluco-Smart app 2. Pak een strip en plaats deze in de glucosemeter 3. Prik je vinger en houd de teststrip tegen het bloed 4. Lees je waarde af op de meter en in de app 5. Gebruik de uitwerpknop om de teststrip te verwijderen


Handig om te weten


De iHealth glucosemeter stuurt de testgegevens door naar de app via Bluetooth. Zorg dus dat Bluetooth staat ingeschakeld op je telefoon als je de test doet. De glucosemeter werkt op een accu, die tussendoor moet worden opgeladen. Zorg dus altijd voor een volledig opgeladen glucosemeter als je deze meeneemt.