Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iHealth TRACK Connected Bloeddrukmeter

iHealth TRACK Connected Bloeddrukmeter

  EAN: 0856362005005
  Merk: IHealth
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
35,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Volg je bloeddruk en hartslag


Je bloeddruk en hartslag bepalen voor een belangrijk deel hoe je je voelt en zijn een graadmeter voor je gezondheid. Bij veel mensen worden die metingen alleen uitgevoerd bij de huisarts of in het ziekenhuis. Periodiek, of bij een incidenteel bezoek. Regelmatig meten kan belangrijk zijn en als je de gegevens goed bewaart krijg je inzicht in trends. Voor sommige mensen is het huis uitgaan echter een flinke opgave en andere mensen komen sowieso bijna nooit bij een arts. Met de iHealth Track bloeddrukmeter meet je je bloeddruk en hartslag gewoon zelf en je deelt de resultaten direct vanuit huis. Het duidelijke LCD-display toont je meetgegevens meteen. Deze worden ter plekke vergeleken met de standaard van de World Health Organization. Aan de displaykleur (groen, oranje of rood) zie je hoe 'jouw getallen' zijn ten opzichte van die van andere mensen.


Historie en trends


De bloeddrukmeter koppel je eenvoudig aan je smart device door middel van Bluetooth. Na synchronisatie staan alle meetgegevens in de iHealth app. Via de app krijg je inzicht in de ontwikkeling van je bloeddruk en hartslag over een langere periode, bouw je geschiedenis op en zie je trends. Exporteer je gegevens (CSV, XLS of PDF) en deel ze met je (huis)arts, zonder dat je naar de praktijk of het ziekenhuis hoeft te gaan. In de app kun je bij elke meting aangeven wat je stemming en activiteit was en stel je reminders in voor het doen van metingen.


Handig om te weten


Om geschiedenis en trends te zien en op te slaan, moet je je bloeddrukmeter koppelen aan je smart device. Alle informatie vind je duidelijk terug in de iHealth app.