Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr Afstandsbediening

Innr Afstandsbediening

  Meubels
  EAN: 8718781550646
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
17,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Smartphone of tablet even niet bij de hand?

Slimme verlichting is een geweldige uitvinding, maar soms heb je je smartphone of tablet niet bij de hand om de lampen aan te zetten. Dan is het fijn om een afstandsbediening in de buurt te hebben om even snel je verlichting te bedienen. Als je kiest voor slimme verlichting van Innr, is de Innr afstandsbediening de ideale toevoeging op je systeem.


Scènes, dimmen en geheel aan te passen

Met de Innr afstandsbediening kun je tot maximaal 10 Innr lampen bedienen. Natuurlijk kun je ze aan en uit zetten, maar deze afstandsbediening kan nog veel meer! Dim je lampen bijvoorbeeld met de + en - of stel specifieke scènes in, zodat je met één druk op de knop een bepaalde sfeer creëert die van tevoren is ingesteld. Heb je iets kleins laten vallen? Kies dan de scène met felle verlichting om te zoeken en schakel binnen no time weer terug naar een gedimde, sfeervolle scène.Zo werkt de afstandsbediening tot op zeker hoogte net als de Innr app. Je kan alleen geen kleuren handmatig veranderen, tenzij je dat hebt ingesteld in één van de scènes.In principe bedien je met de afstandsbediening al je lampen, maar het is ook mogelijk om een specifieke kamer toe te kennen aan de afstandsbediening. Zo kun je instellen dat alleen de lampen in je woonkamer worden bediend en niet je lampen in de hal of slaapkamer tegelijkertijd aan gaan. Dat is wel zo energiebesparend!


Klein maar fijn

De Innr afstandsbediening is simpel, maar zeer overzichtelijk vormgegeven. Bovendien is hij klein van formaat, zodat je hem gemakkelijk ergens kan opbergen en niet opvalt als je 'm op tafel hebt liggen.De bediening is ook erg gemakkelijk. Met de bovenste drie knoppen zet je je lampen aan, uit en pas je de felheid aan. De schuifschakelaar op de 'scènes' stand, kun je 6 niveaus van dimmen kiezen die van toepassing zijn op meerdere lampen. In de 'lights' stand kun je aan individuele lampen of groepen van lampen scènes toekennen.


Handig om te weten

Je kan de Innr Afstandsbediening gebruiken en instellen, zonder dat je daarvoor de Innr Bridge of app nodig hebt. Je kan je lampen ook bedienen als je geen app of Bridge hebt. Let alleen op dat de installatie van de afstandsbediening met Bridge verschilt van de installatie als standalone.Als je kleurenlampen hebt, kun je niet handmatig een bepaalde kleur kiezen met de afstandsbediening. Hiervoor moet je via de app scènes instellen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

EZVIZ DB1 Video Deurbel
EZVIZ DB1 Video Deurbel
129,-
Meer informatie
MaximaVida tuinbank kussen Nina 180 x 48 x 8 cm
MaximaVida tuinbank kussen Nina 180 x 48 x 8 cm
70,-
Meer informatie
Trust Zigbee Dimmable GU10 Spot Warm White
Trust Zigbee Dimmable GU10 Spot Warm White
18,-
Meer informatie
Passe Partout tafel Magis 50cm rond wit
Passe Partout tafel Magis 50cm rond wit
370,-
Meer informatie