Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr E14 Tunable White Ledlamp - RB148T (2-pack)

Innr E14 Tunable White Ledlamp - RB148T (2-pack)

  Meubels
  EAN: 8718781551810
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
37,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Licht voor elke situatie


Met de Innr E14 Tunable White ledlamp kun je je verlichting aanpassen aan elke situatie: ben je iets kwijt en heb je wat feller licht nodig om de zoektocht te vergemakkelijken? Dan zet je de helderheid hoger en gebruik je helder, wit licht. Je kunt je voorstellen dat dit geen gezellige sfeerverlichting is om gezellig samen TV te kijken… Pas de kleurtemperatuur aan naar wat warmer licht en dim het ietsjes. Perfect! Voor deze en nog vele andere scenario's kun je met de Innr E14 Tunable White ledlamp de juiste verlichting instellen. En niet alleen met de Innr app, maar zelfs met de app van Philips Hue!

De slimme oplossing voor je schemerlamp


De Innr E14 Tunable White ledlamp biedt je de mogelijkheid om ook je schemerlamp aan te passen aan elke situatie, scènes en schema's in te stellen en bovendien energie te besparen! Deze slimme ledlamp is een kaarsmodel en levert maximaal 470 lumen aan verlichting. Dat is te vergelijken met een gloeilamp van 40W, maar voor deze hoeveelheid licht heeft de Innr E14 Tunable White slechts 5,3W nodig. Dat levert dan weer flinke besparingen op, op je energierekening. Buiten het feit dat je de Innr lamp kunt dimmen via de Innr en Philips Hue app, kun je ook de tint van het wit aanpassen. Zo kun je kiezen voor heldere, koele verlichting voor functionele doeleinden (hobby, werk) of juist voor gezellige sfeerverlichting. Je kan de kleurtemperatuur instellen tussen 2200K (warm wit licht) en 5000K (koel licht). Ter vergelijking, kaarslicht is ongeveer 1500-2000K en TL-licht is ongeveer 4500K. Dat is nog niet alles! Mits je de Innr Bridge of Philips Hue Bridge hebt, kun je de lamp bedienen via de app en schema's en timers instellen. Zo kun je instellen dat de lamp aan gaat om 17.00u en zichzelf uitschakelt na 22.00u. Ook kun je persoonlijke scènes maken, die passen bij een activiteit. Creëer bijvoorbeeld de scène 'TV-kijken' en laat alle lampen zachtjes branden. De Innr E14 Tunable White ledlamp is gemakkelijk te combineren met andere Innr en Hue lampen.

Handig om te weten


Om de Innr E14 Tunable White ledlamp te bedienen, heb je een Innr Bridge of een Philips Hue Bridge nodig. Als je de Philips Hue Bridge gebruikt, kun je de lamp dus ook met de Hue app bedienen, schema's instellen etc. Innr lampen zijn echter niet compatibel met Apple Homekit (zoals Hue lampen dat wel zijn).

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Qeeboo Mexico Bijzettafel/Kruk/Buitenverlichting
Qeeboo Mexico Bijzettafel/Kruk/Buitenverlichting
279,-
Meer informatie
Exotan Lotus Stoel
Exotan Lotus Stoel
139,-
Meer informatie
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 5 IP-camera's
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 5...
959,-
Meer informatie
Somfy Protect Keyfob
Somfy Protect Keyfob
22,-
Meer informatie