Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr E14 Warm Wit Ledlamp - RB145 (2-pack)

Innr E14 Warm Wit Ledlamp - RB145 (2-pack)

  EAN: 8718781551797
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
34,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Sfeervol licht, maar dan met kleine fitting


Slimme verlichting beperkt zich niet alleen tot spots, strips en de welbekende lampen met de gangbare E27 fitting. Ook aan de kleintjes is gedacht! Met de Innr E14 Warm Wit Ledlampen tover je ook lampen, die zijn uitgerust met een kleine fitting, om tot slimme lamp. Denk bijvoorbeeld aan schemerlampen, leeslampen, kroonluchters en andere lampen waar het zogenoemde 'kaarslampje' voor wordt gebruikt.Door ook deze lampen slim te maken creëer je volop mogelijkheden om je verlichting aan te passen aan je wensen en aan het moment waarop je bepaalde verlichting nodig hebt.


Volop mogelijkheden


De Innr E14 Warm Wit Ledlamp is geschikt voor alle typen lampen met een kleine fitting. Met zijn maximale lichtopbrengst van 470 lumen is de lamp vergelijkbaar met een klassieke kaarslamp van 40W. De Innr ledlamp is echter veel energiezuiniger en heeft een wattage van 5,3. Bovendien geeft deze warm wit licht van 2700K en is deze te dimmen via de Innr app of Innr afstandsbediening. Zo kun je de verlichting perfect afstemmen op je wensen.Een ander groot voordeel van deze lamp is dat deze ook werkt met de Bridge en app van Philips Hue. De lamp gedraagt zich dan als een Philips Hue lamp. Het verschil is echter dat de Innr lamp niet werkt op Apple Homekit.


Automatiseer je verlichting


Door de Innr E14 Warm Wit Ledlamp te koppelen aan de Innr of Hue app, kun je je verlichting gemakkelijk automatiseren en van afstand bedienen. Dit geldt overigens voor alle Innr slimme verlichting.Uiteraard kun je de Innr E14 Warm Wit aan en uit zetten met de app en kun je deze dimmen. Je kan echter ook bepaalde scènes van tevoren instellen, zoals een scène met zacht licht voor tijdens het TV kijken of iets feller licht om een boek bij te lezen. Je kan kiezen uit verschillende scènes met een druk op de knop.Ook kun je vaste tijdstippen instellen waarop de lamp aan en uit gaat. Stel bijvoorbeeld in dat de lamp om 17.00u aan gaat en om 22.00u uit. Zo lijkt het alsof iemand thuis is, ook al ben je dat niet. Bovendien is het fijn om niet in het donker thuis te komen vanuit je werk. Combineer de functionaliteit van de Innr E14 Warm Wit met andere Innr lampen om slimme verlichting écht te ervaren en in meerdere ruimtes toe te passen.


Goed om te weten


Om de Innr E14 Warm Wit met de Innr of Philips Hue app te bedienen, heb je één van beide Bridges nodig. De kleurtoon van het wit is niet aan te passen. Wil je dit wel kunnen? Dan raden we aan om de Innr E14 Tunable White (RB148T) aan te schaffen.De lamp is niet compatibel met Apple Homekit.