Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr E27 Tunable White Ledlamp - RB178T

Innr E27 Tunable White Ledlamp - RB178T

  Meubels
  EAN: 8718781551674
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
21,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Licht voor elke situatie


Met de Innr E27 Tunable White ledlamp kun je je verlichting aanpassen aan elke situatie: ben je iets kwijt en heb je wat feller licht nodig om de zoektocht te vergemakkelijken? Dan zet je de helderheid hoger en gebruik je helder, wit licht. Je kunt je voorstellen dat dit geen gezellige sfeerverlichting is om gezellig samen TV te kijken… Pas de kleurtemperatuur aan naar wat warmer licht en dim het ietsjes. Perfect! Voor deze en nog vele andere scenario's kun je met de Innr E27 Tunable White ledlamp de juiste verlichting instellen. En niet alleen met de Innr app, maar zelfs met de app van Philips Hue!

De slimme oplossing voor je gloeilamp


De Innr E27 Tunable White ledlamp biedt je de mogelijkheid om je standaard E27 verlichting aan te passen aan elke situatie, scènes en schema's in te stellen en bovendien energie te besparen! Deze slimme ledlamp levert maximaal 806 lumen aan verlichting. Dat is te vergelijken met een gloeilamp van 60W, maar voor deze hoeveelheid licht heeft de Innr E27 Tunable White slechts 9W nodig. Dat levert dan weer flinke besparingen op, op je energierekening. Buiten het feit dat je de Innr lamp kunt dimmen via de Innr en Philips Hue app, kun je ook de tint van het wit aanpassen. Zo kun je kiezen voor heldere, koele verlichting voor functionele doeleinden (hobby, werk) of juist voor gezellige sfeerverlichting. Je kan de kleurtemperatuur instellen tussen 2200K (warm wit licht) en 5000K (koel licht). Ter vergelijking, kaarslicht is ongeveer 1500-2000K en TL-licht is ongeveer 4500K. Dat is nog niet alles! Mits je de Innr Bridge of Philips Hue Bridge hebt, kun je de lamp bedienen via de app en schema's en timers instellen. Zo kun je instellen dat de lamp aan gaat om 17.00u en zichzelf uitschakelt na 22.00u. Ook kun je persoonlijke scènes maken, die passen bij een activiteit. Creëer bijvoorbeeld de scène 'TV-kijken' en laat alle lampen zachtjes branden. De Innr E27 Tunable White ledlamp is gemakkelijk te combineren met andere Innr en Hue lampen.

Handig om te weten


Om de Innr E27 Tunable White ledlamp te bedienen, heb je een Innr Bridge of een Philips Hue Bridge nodig. Als je de Philips Hue Bridge gebruikt, kun je de lamp dus ook met de Hue app bedienen, schema's instellen etc. Innr lampen zijn echter niet compatibel met Apple Homekit (zoals Hue lampen dat wel zijn). Alleen de kleurtemperatuur van het wit is aan te passen, niet de kleur zelf. Hiervoor is de Innr E27 Led-kleurenlamp (RB185C) wel geschikt.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flexson Muurbeugel Wit voor Sonos PLAY:1 (2-pack)
Flexson Muurbeugel Wit voor Sonos PLAY:1 (2-pack)
50,-
Meer informatie
Ring Solar Panel voor Spotlight Cam Battery - Zwart
Ring Solar Panel voor Spotlight Cam Battery -...
59,-
Meer informatie
Week-End salontafel Petite Friture wit
Week-End salontafel Petite Friture wit
345,-
Meer informatie
Honeywell draadloze omvormer +
Honeywell draadloze omvormer +
45,-
Meer informatie