Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr E27 Warm Wit Ledlamp - RB165

Innr E27 Warm Wit Ledlamp - RB165

  Meubels
  EAN: 8718781551230
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
11,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Vervang je oude peertjes voor de slimme variant


De oude vertrouwde gloeilamp is niet meer van deze tijd: er zijn namelijk veel energiezuinigere en tevens slimme ledlampen beschikbaar op de markt. Een tijd geleden zijn de gloeilampen verdwenen uit de schappen, maar dan is de vraag voor welk type verlichting je je 60W gloeilamp gaat vervangen. Wil je overstappen naar slimme verlichting, maar heb je voldoende aan 'gewoon, normaal' licht? Dan is de Innr E27 Warm Wit Ledlamp slimme ledlamp de juiste keuze.

Basisverlichting met extra mogelijkheden


De Innr E27 Warm Wit Ledlamp geeft, zoals de naam al zegt, warme (2700K) sfeerverlichting. Met zijn lichtopbrengst van 806 lumen is deze energiezuinige, slimme ledlamp te vergelijken met een gloeilamp van 60W. Dit maakt deze lamp zeer geschikt om te gebruiken boven de keukentafel, in de hal of elke andere plaats waar je normaal gesproken een 60W gloeilamp zou gebruiken. Het grote voordeel van de Innr E27 Warm Wit Ledlamp is natuurlijk dat deze slim is en te bedienen met een app. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een Innr Bridge of een Philips Hue Bridge. Vervolgens kun je in de Innr app of Philips Hue app je lamp aan en uit zetten, maar ook timers instellen en schema's maken waardoor je verlichting op bepaalde momenten automatisch aan en uit gaat. Ideaal voor als je niet thuis bent en de kans op een inbraak wil verkleinen! Je kan de Innr E27 Warm Wit Ledlamp echter niet dimmen of de kleurtoon aanpassen, waar dat bij andere Innr lampen wel kan. Wil je dit wel kunnen? Dan raden we aan om de Innr Bulb E27 Tunable White (RB178T) aan te schaffen. Ook deze is te verkrijgen bij 50five.

Combineer en bespaar


Combineer deze lamp gemakkelijk met het assortiment Innr lampen om slimme verlichting door heel je huis te installeren. Dat is niet alleen handig, maar je bespaart er ook flink mee op je energierekening. Ter vergelijking: de Innr E27 Warm Wit Ledlamp verbruikt slechts 9W en levert evenveel licht als een 60W gloeilamp zou opleveren. Bovendien kun je instellen dat de lamp alleen op gezette tijden aan gaat en kun je deze van afstand uitzetten als je dat vergeten bent.

Handig om te weten


De Innr E27 Warm Wit Ledlamp is alleen aan en uit te zetten via de Innr of Philips Hue app. Je kan deze niet dimmen of de kleur wit ervan aanpassen. Je hebt een Innr Bridge of Philips Hue Bridge nodig om de lamp via de app te bedienen. Wil je de lamp bedienen met een Innr afstandsbediening? Dan heb je de bridge niet per se nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Zwart
Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Zwart
70,-
Meer informatie
Philips Hue White Ambiance GU10 LED-Spot Duo Pack
Philips Hue White Ambiance GU10 LED-Spot Duo Pack
47,-
Meer informatie
WiZ Whites GU10 LED-spot 2-pack
WiZ Whites GU10 LED-spot 2-pack
45,-
Meer informatie
Imperial Dabman i30Stereo (Vintage)
Imperial Dabman i30Stereo (Vintage)
140,-
Meer informatie