Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr E27 Warm Wit Ledlamp - RB165 (2-pack)

Innr E27 Warm Wit Ledlamp - RB165 (2-pack)

  EAN: 8718781551483
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
27,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Vervang je oude peertjes voor de slimme variant


De oude vertrouwde gloeilamp is niet meer van deze tijd: er zijn namelijk veel energiezuinigere en tevens slimme ledlampen beschikbaar op de markt. Een tijd geleden zijn de gloeilampen verdwenen uit de schappen, maar dan is de vraag voor welk type verlichting je je 60W gloeilamp gaat vervangen. Wil je overstappen naar slimme verlichting, maar heb je voldoende aan 'gewoon, normaal' licht? Dan is de Innr E27 Warm Wit slimme ledlamp de juiste keuze.


Basisverlichting met extra mogelijkheden


De Innr Bulb E27 Warm Wit geeft, zoals de naam al zegt, warme (2700K) sfeerverlichting. Met zijn lichtopbrengst van 806 lumen is deze energiezuinige, slimme ledlamp te vergelijken met een gloeilamp van 60W. Dit maakt deze lamp zeer geschikt om te gebruiken boven de keukentafel, in de hal of elke andere plaats waar je normaal gesproken een 60W gloeilamp zou gebruiken. Het grote voordeel van de Innr Bulb E27 Warm Wit is natuurlijk dat deze slim is en te bedienen met een app en dimbaar is. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een Innr Bridge of een Philips Hue Bridge. Vervolgens kun je in de Innr app of Philips Hue app je lamp aan en uit zetten, dimmen, maar ook timers instellen en schema's maken waardoor je verlichting op bepaalde momenten automatisch aan en uit gaat. Ideaal voor als je niet thuis bent en de kans op een inbraak wil verkleinen! Je kan van de Innr Bulb E27 Warm Wit de kleurtoon niet aanpassen, waar dat bij andere Innr lampen wel kan. Wil je dit wel kunnen? Dan raden we aan om de Innr E27 Tunable White (RB178T) aan te schaffen. Ook deze is te verkrijgen bij 50five.


Combineer en bespaar


Combineer deze lamp gemakkelijk met het assortiment Innr lampen om slimme verlichting door heel je huis te installeren. Dat is niet alleen handig, maar je bespaart er ook flink mee op je energierekening. Ter vergelijking: de Innr Bulb E27 Warm Wit verbruikt slechts 9W en levert evenveel licht als een 60W gloeilamp zou opleveren. Bovendien kun je instellen dat de lamp alleen op gezette tijden aan gaat en kun je deze van afstand uitzetten als je dat vergeten bent.


Handig om te weten


De Innr Bulb E27 Warm Wit is alleen aan en uit te zetten en te dimmen via de Innr of Philips Hue app. Je kan de kleur wit niet aanpassen. Je hebt een Innr Bridge of Philips Hue Bridge nodig om de lamp via de app te bedienen. Wil je de lamp bedienen met een Innr afstandsbediening? Dan heb je de bridge niet per se nodig.