Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Innr Spot GU10 RS 128 T - Tunable White - (2 stuks)

Innr Spot GU10 RS 128 T - Tunable White - (2 stuks)

  EAN: 8718781551902
  Merk: Innr
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
38,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Kies jouw Innr sfeer


De Innr GU10 TS 128 T Tunable White inbouwspots zijn de slimme LED-variant op het klassieke halogeenspotje met eenzelfde soort karakteristieke licht. Tunable White betekend dat je de felheid en kleurtemperatuur per spot afzonderlijk kunt instellen. Heb je meer licht nodig of wil je dat je verlichting helpt je beter te concentreren? Kies dan voor wit, feller licht. Wil je je kunnen ontspannen, of een warmere sfeer zetten? Dim de spots dan in een warmere kleurtemperatuur. Met een stralingshoek van 36° zijn deze spots bij uitstek geschikt voor het verlichting van grotere oppervlaktes. Dim je spot voor extra sfeer of laat het wat feller schijnen omdat je even wilt lezen. Groepeer meerdere spots voor heldere verlichting of gebruik ze individueel voor een dramatischer effect. Jouw perfecte verlichting is wat jij ervan maakt.


Voordelig en energiebesparend


De Innr GU10 inbouwspots zijn voordelig want met tot wel 25000 branduren gaan de lampen lekker lang mee. De wattage is in vergelijking met gloei- en halogeenlampen veel lager, wat resulteert in een lager stroomverbruik.


Bediening met je smart device


Met de Innr Bridge of Philips Hue Bridge kun je de spots bedienen met de app op je smart device. Stel scenes in, automatiseer je verlichting en laat je interieur leven.