Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Insta360 Air 3D Camera Micro USB

Insta360 Air 3D Camera Micro USB

  EAN: 6970357850174
  Merk: Insta360
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
59,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Beleef alles nóg een keer


Die parachutesprong, je examenfeest en de offroad cross met vrienden… het zijn momenten om nooit meer te vergeten. Toch vliegen die momenten snel voorbij en in een gunstig geval heb je er een paar foto's van. Hoe zou het zijn om die momenten nog een keer te beleven of live te delen terwijl het gebeurt? Het kán! Met de lichtgewicht Insta360 Nano maak je zowel foto's als video-opnames van jouw gebeurtenissen, met een hoge beeldkwaliteit. Bekijk alles op je gemak nog een keer in een naadloos 360 graden-overzicht en zie wat er nog allemaal meer gebeurde op dat ene bijzondere moment.


Tal van mogelijkheden


De camera is geschikt voor Android devices met micro-USB. Schuif de camera hiervoor op de micro-USB-poort. Als je de app vooraf hebt geïnstalleerd opent deze gelijk en kun je direct van start. Via de app kies je voor foto, video of zelfs live streaming. Kies je voor het laatste, dan deel je jouw moment live via social media. Eerst uploaden is niet meer nodig. Spannend en bijzonder! Kies je voor foto of video, dan staat je materiaal direct op je telefoon. De Insta360 Nano wordt geleverd met een VR-box. Schuif je telefoon in de box en belandt virtueel weer letterlijk midden in dat moment!
De beeldkwaliteit van de camera is erg goed, zeker ten opzichte van concurrenten (210 graden fisheye-lenzen, resolutie 3040x1520 en andere mooie specificaties) en de prijs is erg scherp. Realiseer je dat als je met deze camera aan de slag gaat, álles in beeld wordt gebracht. Je kunt geen hoekjes meer verbergen. Wil je dat sommige dingen er niet op staan? Haal ze dan weg of zorg dat je er niet in de buurt komt. Voor de beste beeldkwaliteit poets je de lens vooraf altijd even af met een microvezeldoek. Wil je gaan livestreamen? Zorg dan dat je instellingen (kwaliteit, frames en snelheid) goed zijn en doe eerst de speedtest voor je live gaat. Beweeg niet te veel of te snel met je camera, maar moedig je toeschouwers aan vooral mee te nemen in jouw beleving. Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor de Nano, bijvoorbeeld om je camera te bevestigen aan een helm of skateboard.