Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iSmartAlarm Alarmsysteem Essential pakket

iSmartAlarm Alarmsysteem Essential pakket

  Meubels
  EAN: 0858176004366
  Merk: ISmart Alarm
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
189,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een compleet alarmsysteem


Met het iSmartAlarm Essential alarmsysteem beschik je over een compleet pakket met slimme producten om je huis goed te beveiligen tegen ongewenst bezoek. Het grootste verschil met het iSmartAlarm startpakket is dat het Essential pakket een Spot-camera bevat. Deze camera houdt de ruimte in de gaten als je niet thuis bent en reageert direct als er iets gebeurt. Spot filmt in HD-kwaliteit, schakelt automatisch over naar nachtmodus en heeft bewegings- en geluidsdetectie.


Installatiegemak en gebruik van het alarmsysteem


Alle producten van iSmartalarm zijn eenvoudig te installeren en af te stemmen op je voorkeuren, middels de iSmartAlarm Home Security System app. Allereerst verbind je de Hub met een ethernetkabel aan je router, waarna je de afzonderlijke sensoren en Spot camera kan koppelen aan het systeem via de app. Vervolgens kun je instellen welke sensoren de 100 dB sirene activeren en welke slechts een pushmelding geven, zodat je via de camera live kan kijken waarom de melding wordt gegeven. Zodoende kun je het alarmsysteem geheel instellen naar je wensen. Ook kun je gezinsleden aan de app koppelen, zodat ook zij het alarmsysteem kunnen bedienen. Heb je je telefoon even niet bij de hand? Dan kun je het alarmsysteem ook (de)activeren met de afstandsbediening. Ook deze kun je bijbestellen voor gezinsleden of anderen die het alarmsysteem gaan gebruiken.


Breid je systeem uit met sensoren en camera's


Het iSmartAlarm Essential pakket is gemakkelijk te breiden met losse sensoren en meerdere camera's (Spot of KEEP). Zo kun je alle deuren en ramen beveiligen en camera's ophangen, waar je ze ook maar nodig hebt. Het aansluiten van nieuwe apparaten is erg gemakkelijk: je plaatst ze en meldt ze aan via de app.


Verschillende modi


In de app zijn 4 verschillende modi vooraf ingesteld: Arm - hiermee schakel je het beveiligingssysteem in. Disarm - in deze modus staan alle sensoren en camera's op non-actief en wordt het alarm niet geactiveerd. Home - deze modus kun je zodanig instellen dat bijvoorbeeld alleen de sensoren bij de achterdeur, in de garage of op de bovenverdieping werken als je je ergens anders in huis bevindt. Panic - als je deze knop twee keer indrukt, gaat het alarm arm en ontvangt iedereen die aangesloten is op je alarmsysteem een pushbericht en een e-mail. De modi zijn geheel aan te passen via de app, evenals de instellingen voor de verschillende apparaten. Je kan ook zelf een modus verzinnen en toevoegen aan het alarmsysteem. Tevens kun je instellen hoe hard het alarm afgaat en wat de interval is tussen het aanzetten van het alarm en het moment dat het daadwerkelijk op scherp staat.


Geen extra kosten


In tegenstelling tot sommige andere alarmsystemen, hoef je met iSmartAlarm geen abonnementskosten te betalen om beelden van de Spot camera op te slaan in de cloud of om extra functionaliteiten toe te voegen. Er worden tot 30 clips opgeslagen in de cloud en bij elke nieuwe clip na dat aantal wordt de oudste verwijderd en de nieuwe clip opgeslagen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Foscam - C1-B Indoor HD camera
Foscam - C1-B Indoor HD camera
54,-
Meer informatie
Flexson PLAYBAR TV-Muurbeugel
Flexson PLAYBAR TV-Muurbeugel
159,-
Meer informatie
Uncle Jim fauteuil Kartell wit
Uncle Jim fauteuil Kartell wit
478,-
Meer informatie
Innr E14 Tunable White Ledlamp - RB148T
Innr E14 Tunable White Ledlamp - RB148T
25,-
Meer informatie