Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iSmartAlarm iCamera KEEP

iSmartAlarm iCamera KEEP

  Meubels
  EAN: 0858176004175
  Merk: ISmart Alarm
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
98,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

iCamera KEEP: een slimme beveiligingscamera


iSmartAlarm beschikt naast complete alarmsystemen ook over enkele slimme beveiligingscamera's, die als standalone te gebruiken zijn, maar ook gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in een iSmartAlarm Startpakket of ESSENTIAL-pakket. De iCamera KEEP is één van de camera's die ervoor zorgt dat je met een gerust hart de deur achter je dichttrekt. De camera staat bol van moderne technologiën, maar is erg gemakkelijk te installeren en te gebruiken, zoals alle iSmartAlarm producten.


Welke mogelijkheden biedt iCamera KEEP?


ICamera KEEP is een slimme IP-camera die werkt op het gangbare 2,4 Ghz Wifi-netwerk. De beelden hebben een 720p HD-resolutie en je kan 4x digitaal inzoomen op je smart device. Bovendien kun je via de iSmartAlarm Home Security System app de camera besturen door met je vinger over het scherm te gaan. De kijkhoek is 350 graden horizontaal en 40 graden verticaal, dit is voldoende om rond te kijken in de kamer waar iCamera KEEP staat of hangt. Met deze camera kun je live-beelden bekijken. Je kan bijvoorbeeld kijken of de hond zich gedraagt of dat de kinderen inderdaad al naar bed zijn. Maar iCamera KEEP is in feite een beveiligingscamera met eigenschappen die ervoor zorgen dat je niets meer mist als er iets in huis gebeurt. Zo is deze IP-camera uitgerust met bewegings- en geluidsdetectie. Je kan in de app instellen hoe gevoelig de sensoren zijn en bepalen of je een push-melding ontvangt bij detectie van geluid of beweging. Bovendien schakelt iCamera KEEP automatisch over naar nachtzicht als het donker wordt, zodat je echt niets meer mist. Dus als iemand zich in je huis bevindt als je niet thuis bent, krijg je een push-melding en begint de camera automatisch met opnemen. Vervolgens kun je live-meekijken en de hulpdiensten waarschuwen als dat nodig is.


Gemakkelijke installatie


Evenals alle producten van iSmartAlarm, is ook de iCamera KEEP gemakkelijk te installeren. Ten eerste: je kan de camera plaatsen op een kast of plank, maar ook monteren aan de muur met de bijgeleverde beugel. Vervolgens meld je de camera via de iSmartAlarm Home Security System app aan bij je wifi-netwerk en voeg je deze toe aan je apparaten. In de app kun je de camera instellen zoals je wil: als standalone beveiligingscamera of als onderdeel van je huidige iSmartAlarm alarmsysteem.


Gebruik iCamera KEEP met het alarmsysteem


De alarmsystemen van iSmartAlarm zijn gemakkelijk uit te breiden, dus ook met de iCamera KEEP. Je kunt de camera zodanig instellen dat de sirene geactiveerd wordt als beweging wordt waargenomen en vervolgens live meekijken en hulpdiensten waarschuwen. Ook als andere sensoren iets waarnemen wordt de iCamera KEEP geactiveerd en begint deze direct met opnemen.


Handig om te weten


Bij installatie moet je de USB-kabel van je telefoon aan de iCamera KEEP koppelen om verbinding te maken met je wifi-netwerk. Zorg dat je accepteert dat de camera toegang krijgt tot je telefoon, anders lukt de installatie niet. De camera moet worden aangesloten op het lichtnet, dus een stopcontact dient zich in de buurt te bevinden.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Anouk eetkamerstoel Hübsch naturel
Anouk eetkamerstoel Hübsch naturel
282,-
Meer informatie
Mr. Beams Mini Nightlight
Mr. Beams Mini Nightlight
9,-
Meer informatie
Air eetkamerstoel Magis oranje
Air eetkamerstoel Magis oranje
104,-
Meer informatie
Philips Hue Motion Sensor
Philips Hue Motion Sensor
39,-
Meer informatie