Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
iSmartAlarm Spot+ IP-camera

iSmartAlarm Spot+ IP-camera

  Meubels
  EAN: 0858176004410
  Merk: ISmart
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

iSmartalarm Spot+, een compacte krachtpatser


Met deze kleine ip-beveiligingscamera van iSmartAlarm houd je gemakkelijk je huis in de gaten en wordt je automatisch op de hoogte gehouden als beweging of geluid door de camera wordt waargenomen. Om zijn taak goed te kunnen vervullen, is de Spot+ ip-camera uitgerust met innovatieve technologieën, die je op het eerste gezicht niet zou verwachten van een ip-camera van dit formaat (een kubus van 5 cm x 5 cm x 5,6 cm).


De features van Spot+


Spot+ neemt videobeelden op in 720p HD-kwaliteit en heeft een beeldbereik van 130 graden. Indien slim geplaatst, is dit voldoende om een groot gedeelte van een kamer te overzien. In tegenstelling tot zijn grote broer, de iCamera KEEP, kan deze camera niet met je smart device worden gedraaid. Desalniettemin staat de Spot+ zijn mannetje als het op beveiliging aankomt: zo kan de camera beweging en geluid (bijvoorbeeld van de rookmelder) waarnemen en op basis daarvan een waarschuwing sturen in de vorm van een push-melding. Zodoende kun je live meekijken wat er gebeurt in huis en, indien nodig, de hulpdiensten waarschuwen. Is iemand je huis binnengedrongen? Dan kun je via de camera communiceren met deze persoon, omdat de Spot+ een ingebouwde speaker heeft. Je drukt in de app op het microfoontje en spreekt een bericht in dat wordt uitgezonden door Spot+. Vervolgens kun je ook horen wat de reactie is. Je kan met deze functionalieit trouwens ook op afstand vertellen dat de hond van de bank af moet of de kinderen naar bed sturen.


Installatie en ingebruikname


De installatie van Spot+ is zeer gemakkelijk: binnen 5 minuten heb je Spot+ werkend met behulp van de iSmartAlarm Home Security System app en kun je deze plaatsen waar je maar wil. Let wel op dat je een stopcontact in de buurt hebt, want deze ip-camera werkt alleen als de stekker in het stopcontact is geplaatst. Je kan Spot+ ergens neerzetten of ergens aan de muur monteren met behulp van de plakstrip en flexibele, magnetische voet. Wil je Spot+ ergens anders neerzetten? Dan hoef je deze niet opnieuw te installeren, nadat de stekker uit het stopcontact is geweest. De clips die Spot+ maakt worden gratis in de cloud opgeslagen. Tot wel 30 clips kun je hierop kwijt en als er nieuwe clips bijkomen, worden de oudste gewist. Je kan het geheugen van Spot+ ook uitbreiden met een MicroSD-kaart van maximaal 32GB (niet bijgeleverd), zodat je ook lokale kopieën hebt van de opnames. Heb je een video's laten opnemen door Spot+? Dan kijk je deze snel en gemakkelijk terug door de timelapse-modus. Zo hoef je niet uren aan beeldmateriaal door te nemen.


Integratie met iSmartAlarm alarmsysteem


Spot+ wordt meegeleverd met het iSmartAlarm ESSENTIALS-pakket, maar kan ook extra worden toegevoegd of gecombineerd met een startpakket van iSmartAlarm. De enige voorwaarde is dat je de CubeOne hub reeds in huis hebt. Daarmee kun je Spot+ gemakkelijk toevoegen aan je alarmsysteem en instellen dat het alarm afgaat als de Spot+ iets waarneemt. Je kan meerdere Spot+ camera's toevoegen aan de app, zodat je meerdere kamers in de gaten kan houden.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

WiZ Colours Quest Projector (Zwart)
WiZ Colours Quest Projector (Zwart)
75,-
Meer informatie
LIFX Z White & Colour Zelfklevende WiFi Smart LED Strip (1 meter uitbreiding)
LIFX Z White & Colour Zelfklevende WiFi Smart...
30,-
Meer informatie
Industry stoel Seletti armleuningen wit
Industry stoel Seletti armleuningen wit
240,-
Meer informatie
Striped eetkamerstoel Magis zwart
Striped eetkamerstoel Magis zwart
337,-
Meer informatie