Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Build in screen controller

KlikAanKlikUit Build in screen controller

  Meubels
  EAN: 8713439700176
  Merk: CoCo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
39,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Ook je rolluiken op afstand bedienen


Je rolluiken (zonwering, gordijnen, etc.) via je afstandsbediening sluiten of automatisch als een sensor een verdachte beweging signaleert. Het kan als je je bestaande muurschakelaar vervangt door een KlikAanKlikUit ASUN-650 schakelaar voor zonwering en deze onderdeel maakt van je KlikAanKlikUit domoticasysteem. Wil je handmatig blijven bedienen (maar dan vanaf de bank) dan koppel je de ASUN-650 aan een KlikAanKlikUit wandschakelaar of afstandsbediening. Wil je je rolluiken automatisch laten sluiten, dan zijn er heel veel mogelijkheden denkbaar. Gekoppeld aan een schemerschakelaar gaat je zonwering bijvoorbeeld open zodra het licht wordt en dicht zodra het donker wordt. Gekoppeld aan een bewegingsmelder sluiten je rolluiken automatisch als er ongenode gasten zijn.

KlikAanKlikUit Domotica


Het openen en sluiten instellen op vaste tijden of op basis van scenario's kun je met de KlikAanKlikUit-app op je smartphone of tablet. Je kunt dan allerlei programma's en scenario's bedenken waarin het openen of sluiten van je rolluiken is opgenomen. De ASUN-650 is een inbouwmodule die je monteert in plaats van je huidige muurschakelaar.Het inbouwen van de module vereist wel wat technische kennis. Lees goed voor welke motoren de module geschikt is.
KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Ezviz Husky Air Outdoor IP Camera
Ezviz Husky Air Outdoor IP Camera
114,-
Meer informatie
Imperial Dabman i400 DAB+ Internetradio HiFi Radio Tuner mini (Zilver)
Imperial Dabman i400 DAB+ Internetradio HiFi...
143,-
Meer informatie
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant wit
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant wit
375,-
Meer informatie
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
259,-
Meer informatie