Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Deur- en raamsensor ALMST-2000

KlikAanKlikUit Deur- en raamsensor ALMST-2000

  Meubels
  EAN: 8713439701135
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
26,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Ramen of deuren gesloten? Check!


Met de KlikAanKlikUit deur- en raamsensor weet jij altijd of je deur of raam gesloten is én krijg je een melding als deze geopend wordt. Handig als je twijfelt of je goed hebt afgesloten of als je met een veilig gevoel van huis wil gaan. Installeren is bijzonder eenvoudig en kun je zelf doen. De deur- en raamsensor werkt op batterijen (is volledig draadloos) en bevestig je makkelijk en snel op je raam of deur. De sensor bestaat uit 2 magnetische onderdelen, die elk op het raam, de deur of het kozijn geplaatst worden. Zodra het contact tussen deze onderdelen wordt verbroken (omdat een raam of deur geopend wordt), wordt het alarm geactiveerd. Het radiografische 868 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren, heeft binnenshuis een bereik tot 70 meter en buitenshuis zelfs 120 meter.

Slimme sensor


De deur- en raamsensor is onderdeel van het KlikAanKlikUit Plus Line beveiligingsprogramma, waarin de sirene centraal staat. Deze dient als hub en hier koppel je al je Plus Line-accessoires aan, tot een maximum van 16. Probeert iemand een accessoire te openen, verwijderen of vernielen, dan zorgt het anti-sabotagesysteem dat je alarm direct afgaat. Voeg bewegingssensors en andere sensors toe voor een optimale beveiliging van je huis en je alarm gaat af zodra er iets aan de hand is. Accessoires werken allemaal op basis van batterijen die lang meegaan. De indicator geeft aan wat de status van de batterij is. Ook de sirene controleert doorlopend de batterijstatus van de aangesloten accessoires.

Een veiliger huis


Binnen Plus Line kun je alleen Plus Line-accessoires van KlikAanKlikUit toevoegen. Let daarop bij het uitbreiden van je systeem. Als je je sensors wil monitoren via je smart device en meldingen wil ontvangen heb je altijd het ICS Control Station nodig. Ook hier kun je maximaal 16 apparaten aan koppelen. De KlikAanKlikUit sirene vormt de basis voor je beveiligingssysteem.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Cuerda tuinstoel Serax
Cuerda tuinstoel Serax
255,-
Meer informatie
Flexson CONNECT Muurbeugel
Flexson CONNECT Muurbeugel
39,-
Meer informatie
Elgato Eve Smoke Rookmelder
Elgato Eve Smoke Rookmelder
120,-
Meer informatie
Striped voetenbankje Magis zwart
Striped voetenbankje Magis zwart
290,-
Meer informatie