Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit draadloze contactsensor AMST-606

KlikAanKlikUit draadloze contactsensor AMST-606

  Meubels
  EAN: 8713439000061
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
10,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Veilig, gemakkelijk én energiezuinig

Heb je er wel eens bij stilgestaan wat het je oplevert als je raam- of deursensoren plaatst op je ramen en deuren? Er ontstaan zoveel mogelijkheden!
Monteer KlikAanKlikUit AMST-606 sensoren en combineer oneindig. Maak je huis slim, veilig én energiezuinig door je sensor te koppelen aan allerlei andere slimme apparaten in huis. Maak je huis bijvoorbeeld veiliger door sensoren te koppeen aan je sirene en verlichting. Forceert een inbreker je raam? Dan ben je heel snel gewaarschuwd en de inbreker wordt behoorlijk afgeschrikt. Gebruik je de sensor in de kelderkast, gekoppeld aan de lamp? Dan gaat de verlichting aan zodra je de deur opendoet en uit als de deur weer sluit. Heb je een winkel? Koppel de sensor aan je deurbel en de bel gaat zodra er iemand binnenkomt. Deze sensoren werken op batterijen. Je plaatst ze dus volledig draadloos (met bevestigingstape), koppelt ze aan je apparaten en hoeft er vervolgens lang niet meer naar om te kijken. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter.


KlikAanKlikUit domotica

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een raam- of deursensor is een 'zender', net als een afstandsbediening of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je sensor en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen zodra je deur of raam geopend of gesloten wordt. Denk aan een sirene, zonwering of bijvoorbeeld verlichting. Ondertussen blijft het gewoon mogelijk om handmatig lampen of andere apparaten ('ontvangers') te bedienen met een andere schakelaar of afstandsbediening.


Handig om te weten

De sensor is een 'zender'. Een sirene is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je alarm gaat af als je raam of deur geforceerd wordt. Batterijen gaan lang mee. Als de batterij bijna leeg is gaat er om de 3 seconden een rode LED sensor knipperen. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AMST-606 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen. KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue Outdoor Verlengkabel voor voeding (5 meter)
Philips Hue Outdoor Verlengkabel voor voeding...
10,-
Meer informatie
Linear tuinbank Muuto 110cm zwart
Linear tuinbank Muuto 110cm zwart
495,-
Meer informatie
Patio bank Weltevree 2-zits naturel
Patio bank Weltevree 2-zits naturel
1.495,-
Meer informatie
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
259,-
Meer informatie