Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Draadloze deurbel met chime

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel met chime

  Meubels
  EAN: 8714792700858
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
20,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd je deurbel in de buurt


De ACDB-7000AC deurbelset van KlikAanKlikUit bestaat uit een draadloze drukknop die je heel makkelijk monteert waar jij dat wil en een slimme deurbel die je overal in een stopcontact kunt plaatsen. Handig als je aan het klussen bent in de garage of in de tuin. De deurbel is niet alleen hoorbaar; gedurende 35 seconden knippert er ook een LED-lampje als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en voor ruimtes waar veel lawaai is. Zo loop je je bezoek of postbezorgers niet snel mis. Kies uit één van de vijf melodieën en vier volumeniveaus.

Extra gemak en beveiliging


Deze deurbel kun je niet alleen verbinden aan de meegeleverde draadloze drukknop. Je kunt de deurbel ook koppelen aan maximaal drie andere KlikAanKlikUit-zenders, zoals aan deurbelknoppen, bewegingsmelders of deur- en raamsensoren. Geef ze elk een eigen melodie en je weet precies waar er wat gebeurt in huis. Handig als je meerdere ingangen hebt of als je ramen of deuren in de gaten wil houden. Ook combineren met andere KlikAanKlikUit deurbelsets is mogelijk. Kies dus zelf hoe je het wil doen!

KlikAanKlikUit domotica


KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je je apparaten en accessoires koppelt aan een ICS2000 internet control system kun je ze ook overal bedienen en monitoren via de handige KlikAanKlikUit app op je smart device. Dat geldt dus ook voor je deurbel! Bedienen en instellen via de app heeft absoluut voordelen, maar voor het koppelen van zenders aan je deurbel is de ICS2000 geen vereiste!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
Zuiver Albert Kuip Tuinstoel
259,-
Meer informatie
Honeywell Evohome key-fob afstandsbediening
Honeywell Evohome key-fob afstandsbediening
42,-
Meer informatie
Imperial Dabman i200 Stereo DAB+ en Internetradio (Zwart)
Imperial Dabman i200 Stereo DAB+ en...
149,-
Meer informatie
Somfy Verlichting Ontvanger Buiten
Somfy Verlichting Ontvanger Buiten
73,-
Meer informatie