Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Draadloze deurbel voor bestaande knop

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel voor bestaande knop

  Meubels
  EAN: 8714792700865
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
30,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Neem een draagbare deurbel en houd je drukknop


De ACDB-7000BC deurbel van KlikAanKlikUit is een slimme deurbel die je makkelijk koppelt aan je bestaande deurbelknop en overal in huis in het stopcontact plaatst. Handig als je aan het klussen bent in de garage of in de tuin. De deurbel is niet alleen hoorbaar; gedurende 35 seconden knippert er ook een LED-lampje als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en voor ruimtes waar veel lawaai is. Zo loop je je bezoek of postbezorgers niet snel mis. Kies uit één van de vijf melodieën en vier volumeniveaus.


Extra gemak en beveiliging


Deze deurbel verbindt je via de bijgeleverde zender aan je bestaande drukknop. Maar je kunt de deurbel ook koppelen aan maximaal drie andere KlikAanKlikUit-zenders, zoals aan deurbelknoppen, bewegingsmelders of deur- en raamsensoren. Geef ze elk een eigen melodie en je weet precies waar er wat gebeurt in huis. Handig als je meerdere ingangen hebt of als je ramen of deuren in de gaten wil houden. Ook combineren met andere KlikAanKlikUit deurbelsets is mogelijk. Kies dus zelf hoe je het wil doen! Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs tot 70 meter.


KlikAanKlikUit domotica


KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je je apparaten en accessoires koppelt aan een ICS2000 internet control system kun je ze ook overal bedienen en monitoren via de handige KlikAanKlikUit app op je smart device. Dat geldt dus ook voor je deurbel! Bedienen en instellen via de app heeft absoluut voordelen, maar voor het koppelen van zenders aan je deurbel is de ICS2000 geen vereiste!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

LIFX+ Infrarood White & Colour WiFi Smart E27 LED Lamp
LIFX+ Infrarood White & Colour WiFi Smart E27...
60,-
Meer informatie
WOOX R5077 Smart LED spot RGBW GU10
WOOX R5077 Smart LED spot RGBW GU10
15,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Tuinverlichting Multicolour Wandlantaarn
OSRAM SMART+ Tuinverlichting Multicolour...
109,-
Meer informatie
LIFX Z White & Colour Zelfklevende WiFi Smart LED Strip (Starterskit: basis + 2 meter strip)
LIFX Z White & Colour Zelfklevende WiFi Smart...
90,-
Meer informatie