Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Draadloze Schakelaarset + remote

KlikAanKlikUit Draadloze Schakelaarset + remote

  Meubels
  EAN: 8713439700664
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
20,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Ervaar het ultieme gemak van draadloos multitasken

Geniet van het gemak dat de starterset met zich meebrengt. De stopcontactdozen maken het mogelijk om binnen een bereik van 30 meter drie verschillende lampen op afstand te bedienen. Erg handig wanneer je verminderd mobiel bent, doordat je met deze starterset niet meer op hoeft te staan om de verlichting in huis aan- of uit te zetten. Je pakt de afstandsbediening, drukt op de knop en je woonkamer is verlicht. Of kom je regelmatig laat thuis? Ook dan kun je met dit pakket al je verlichting in een keer besturen.


Tal van opties

De starterset is erg handig in gebruik, omdat je zelf kunt bepalen welke knop op de afstandsbediening bij welk stopcontactdoos hoort. Op deze manier kun je iedere lamp afzonderlijk besturen. Maar je kunt ook alle drie de lampen in een keer aan- of uitzetten via de extra UIT toets. Ga je toch liever voor de wandschakelaar? Sluit dan simpelweg de lampen op een schakelaar aan en met één klik heb je licht in de verschillende ruimten.


Uitbreiden

De APA3-1500R is een starterspakket dat met een afstandsbediening wordt geleverd. Het mooie is dat je deze niet slechts in combinatie met de stopcontactdozen hoeft te gebruiken - je kunt de starterset ook met andere zenders van KlikAanKlikUit verbinden, zoals de schemersensor. Stel je voor, ook wanneer je niet thuis bent heb je licht in huis. Niet alleen goed voor je eigen gemoedsrust, maar ook voor de veiligheid in Met de drie meegeleverde stopcontactdozen, die overal in huis geplaatst kunnen worden, kun je meerdere lampen tegelijk draadloos aansturen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

vidaXL Krukken stapelbaar 4 st kunststof wit
vidaXL Krukken stapelbaar 4 st kunststof wit
50,-
Meer informatie
Philips Hue Outdoor LED Calla Sokkel Laag (Uitbreiding)
Philips Hue Outdoor LED Calla Sokkel Laag...
93,-
Meer informatie
Scab Design Isy Tech 74 Barkruk
Scab Design Isy Tech 74 Barkruk
109,-
Meer informatie
Flexson PLAYBASE Verstelbaar TV-standaard wit
Flexson PLAYBASE Verstelbaar TV-standaard wit
199,-
Meer informatie