Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Dubbele Muurschakelaar wit

KlikAanKlikUit Dubbele Muurschakelaar wit

  Meubels
  EAN: 8713439000047
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
16,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Bedien je apparaten met een druk op de knop

Bepaal zelf vanaf welke plek in huis jij je apparaten bedient. De KlikAanKlikUit AWST-8802 wandschakelaar bevestig je op de wand of leg je ergens op een plek waar het jou uitkomt. Koppel de schakelaar aan je verlichting en andere apparaten en bedien ze voortaan op afstand met een druk op de knop. Deze schakelaar heeft zelfs twee knoppen, waarmee je twee groepen onafhankelijk van elkaar kunt in- of uitschakelen.


Ideaal concept

De wandschakelaar werkt op batterijen (is volledig draadloos) en schroef je op een geschikte plek of je bevestigt met dubbelzijdige tape. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Omdat bedienen je zo makkelijk wordt gemaakt, bespaar je al gauw op je energierekening.


Andere zenders en ontvangers

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig.
Een wandschakelaar is een 'zender', net als een afstandsbediening of een bewegingsmelder. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Als je apparaten gekoppeld hebt aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AWST-8802 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is.


Handig om te weten

De wandschakelaar is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als je op de schakelaar drukt. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AWST-8802 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen. KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Google Chromecast Ultra (Zwart)
Google Chromecast Ultra (Zwart)
77,-
Meer informatie
Trust Zigbee Dimbare E27 LED-lamp Wit
Trust Zigbee Dimbare E27 LED-lamp Wit
17,-
Meer informatie
LIFX White & Colour WiFi Smart LED Spot Kit
LIFX White & Colour WiFi Smart LED Spot Kit
44,-
Meer informatie
Ring Spotlight Cam Wit (batterij)
Ring Spotlight Cam Wit (batterij)
199,-
Meer informatie