Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit LED-Spot GU10

KlikAanKlikUit LED-Spot GU10

  Meubels
  EAN: 8713439701531
  Merk: Klikaan Klikuit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
25,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Nooit meer ongemak


Stel je eens voor. Je zit net aan de ontbijttafel en bent vergeten het licht in de slaapkamer uit te doen. Best onhandig om dan hiervoor weer op te moeten staan! Of misschien ben je niet goed ter been, waardoor het lastig is om steeds opnieuw op te moeten staan.

Prachtige sfeerverlichting


De spots van KlikAanKlikUit met GU-10 fitting maken je leven nog net even wat gemakkelijker. Deze dimbare LED-spotjes worden eenvoudig bediend via de wandschakelaar, de KlikAanKlikUit afstandsbediening, of de app. Sluit meerdere lampen tegelijkertijd aan en bedien alle lichten in de kamer tegelijkertijd met slechts één simpele druk op de knop.

Draadloos gemak


Deze spots zijn uitermate geschikt als sfeerverlichting. Ze hebben een warme lichtkleur en zijn te dimmen van 10% tot 100%. Zo tover je je woning snel om tot een aangename en gezellige leefomgeving. De KlikAanKlikUit lampen maken je woonkamer niet alleen gezelliger, ze maken je leven thuis ook gemakkelijker. Bedien de spots draadloos met een KlikAanKlikUit afstandsbediening of wandschakelaar. Of gebruik het internet station zodat je geen extra apparaat nodig hebt. In dat geval gebruik je gewoon je smartphone!

Meteen aan de slag


Je kent het wel, je hebt net een nieuw apparaat gekocht maar je moet nu nog aan de slag met de handleiding! Een hele klus! Gelukkig zijn deze draadloze LED-spots erg makkelijk te installeren. Het enige wat je nodig hebt zijn een bestaande GU-10 LED spot fitting en een KlikAanKlikUit afstandsbediening. Binnen één minuut heb je alles geïnstalleerd.

Extra zuinig


De LED-lampen zijn voorzien van een A+ energielabel. Deze LED-spotjes verbruiken maar 5 Watt, waar voor dezelfde lichtsterkte een gewone spotlamp wel 35 Watt verbruikt. Een hele verbetering dus, en een goede besparing op de energierekening. Daarmee zorg je niet alleen goed voor het milieu, maar kun je ook geld besparen!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Folding Air eetkamerstoel Magis beige
Folding Air eetkamerstoel Magis beige
167,-
Meer informatie
WiZ Whites G E27 LED-lamp
WiZ Whites G E27 LED-lamp
28,-
Meer informatie
Magis Proust fauteuil Magis oranje
Magis Proust fauteuil Magis oranje
749,-
Meer informatie
iEast StreamAmp
iEast StreamAmp
198,-
Meer informatie