Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Motion Sensor Outdoor

KlikAanKlikUit Motion Sensor Outdoor

  Huis en tuin
  EAN: 8714792700919
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
25,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een warme ontvangst

Heerlijk als de buitenverlichting al inschakelt terwijl jij je auto nog parkeert en de sleutels pakt. In het donker zoeken naar het sleutelgat is er niet meer bij, als je de KlikAanKlikUit APIR-2150 bewegingsmelder monteert en koppelt aan je buitenverlichting. Natuurlijk kun je deze ook aan andere KlikAanKlikUit-apparaten koppelen. Zorg niet alleen voor comfort voor jezelf en voor je gasten, maar schrik ook inbrekers af. Ook zij staan vol in het licht terwijl ze eigenlijk niet gezien willen worden.


Gebruiksvriendelijk

Deze bewegingsmelder werkt op batterijen en bevestig je met dubbelzijdige tape. Dat betekent monteren zonder schroeven en volledig draadloos! De APIR-2150 is IP64-gecertificeerd: spatwaterdicht en ideaal om buiten te gebruiken. Het detectiegebied van de melder is maximaal 6 meter. Zo voorkom je dat je verlichting onnodig gaat branden. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter.


Combineer oneindig

Er zijn allerlei instellingen mogelijk. Heeft je bewegingsmelder apparaten ingeschakeld? Je bepaalt vooraf hoe lang ze ingeschakeld moeten blijven, zoals bijvoorbeeld vijf seconden of tien minuten! Ook de lichtgevoeligheid instellen is heel eenvoudig. Bepaal of je bewegingsmelder alleen 's-avonds en 's-nachts apparaten inschakelt, of ook overdag. Bespaar op je energierekening met verlichting die brandt als het nodig is! Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een bewegingsmelder is een 'zender', net als een afstandsbediening of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je sensor en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen zodra er beweging gedetecteerd wordt. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Ondertussen blijft het gewoon mogelijk om handmatig lampen of andere apparaten ('ontvangers') te bedienen met een andere schakelaar of afstandsbediening.


KlikAanKlikUit domotica

De bewegingsmelder is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als er beweging gedetecteerd wordt. Batterijen gaan lang mee. Als de batterij bijna leeg is gaat er om de 3 seconden een rode LED sensor knipperen. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De APIR-2150 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen. KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Niko Video kit - Videodeurbel met scherm en toegangsmodule
Niko Video kit - Videodeurbel met scherm en...
699,-
Meer informatie
Philips PicoPix 5110 - Draadloze projector
Philips PicoPix 5110 - Draadloze projector
299,-
Meer informatie
Ring Spotlight Cam Zwart (batterij) 2-pack
Ring Spotlight Cam Zwart (batterij) 2-pack
389,-
Meer informatie
WOLF-Garten LOOPO S150 - Robotmaaier
WOLF-Garten LOOPO S150 - Robotmaaier
459,-
Meer informatie