Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000

KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000

  Meubels
  EAN: 8713439701104
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
96,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Slimme bediening


Het KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station ICS-2000 is een slim thuisnetwerk waarmee je alles vanaf je smartphone of tablet kunt regelen en beheren. Verbind je verlichting, apparaten en huisbeveiliging vanuit een scala aan communicatieprotocollen, waaronder ZigBee.

Slimme features


De KlikAanKlikUit ICS-2000 geeft je de mogelijkheid om timers en situaties te programmeren voor al je slimme apparaten, om zo het automatiseringssysteem van je huis te optimaliseren. Met de intuïtieve rules editor in de KlikAanKlikUit-app kun je eenvoudig situaties ontwerpen die getriggerd worden bij verschillende gebeurtenissen, waaronder zonsopkomst- en zonsondergangherkenning. Iedereen in jouw huishouden kan zijn/haar smartphone verbinden voor volledig beheer over verlichting en apparaten. Je kunt zelfs je Philips Hue-verlichting verbinden en regelen, evenals andere verlichting die gebruikmaakt van het ZigBee-communicatieprotocol.

Goed om te weten


De KlikAanKlikUit ICS-2000 is toekomstbestendig en ondersteunt diverse platforms, waaronder Smart Home 433/868 MHz, ZigBee HA/LL, en Somfy RTS-zonwering. Om gebruik te kunnen maken van de ICS-2000, heb je een smartphone nodig die werkt met iOS9+ of Android 4.0+. De ICS-2000 is compatibel met alle KlikAanKlikUit slimme apparaten en huisbeveiligingsproducten met behulp van het automatische codesysteem (op deze producten is "A" de eerste letter van het model nummer, bijv. "AYCT-202"). Ook is het compatibel met KlikAanKlikUit Smart Home ZigBee-producten, evenals andere ZigBee-producten zoals Philips Hue. De ICS-2000 is veilig, door gebruik van AES-encryptie en SSL. Voor het beste resultaat plaats je de ICS-2000 op een centrale plek, weg van muren, metalen voorwerpen en andere elektronische apparaten.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Dixxo Wireless Bluetooth Speaker
Dixxo Wireless Bluetooth Speaker
59,-
Meer informatie
Sonos One Wit (2-pack)
Sonos One Wit (2-pack)
416,-
Meer informatie
Passe Partout eettafel Magis 180x90cm wit
Passe Partout eettafel Magis 180x90cm wit
2.299,-
Meer informatie
Flexson PLAY:5 Muurbeugel Wit
Flexson PLAY:5 Muurbeugel Wit
80,-
Meer informatie