Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Remote

KlikAanKlikUit Remote

  Meubels
  EAN: 8713439700565
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
13,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Optimaal bedieningsgemak in één afstandsbediening

Droom je ervan om al je apparaten en je verlichting vanuit bed of vanaf de bank te bedienen? Stop met dromen en haal KlikAanKlikUit in huis. De AYCT-102 is een afstandsbediening met zestien afzonderlijke kanalen waarmee je alle apparaten in huis bedient en je je verlichting zelfs dimt. Kies per kanaal welke apparaten je wil koppelen en het is voortaan met één druk op de knop geregeld. Zet bijvoorbeeld onder toets 1 je rolluiken en buitenverlichting, onder toets 2 de verlichting in de hal en ga zo door tot en met toets 16. De afstandsbediening is handzaam, werkt op batterijen en neem je overal mee naar toe. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Dat is comfort op hoog niveau! Omdat bedienen zo makkelijk wordt, bespaar je al gauw op je energierekening.


KlikAanKlikUit domotica

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een afstandsbediening is een 'zender', net als een schemerschakelaar of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan een schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Als er apparaten gekoppeld zijn aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AYCT-102 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is.


Handig om te weten

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

ARCHOS Hello 7 Home Assistant
ARCHOS Hello 7 Home Assistant
129,-
Meer informatie
Exotan Lotus Stoel
Exotan Lotus Stoel
99,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Flex LED Strip 2P Multicolour Uitbreiding
OSRAM SMART+ Flex LED Strip 2P Multicolour...
20,-
Meer informatie
FIBARO lekdetector Apple Homekit
FIBARO lekdetector Apple Homekit
70,-
Meer informatie