Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit remote met dimmer

KlikAanKlikUit remote met dimmer

  Meubels
  EAN: 8713439701647
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
25,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Afstandsbediening en wandschakelaar in één

Als je van comfort en domotica houdt dan is KlikAanKlikUit ideaal voor je. Met de AYCT-202 afstandsbediening bedien je bijvoorbeeld vijf groepen van maximaal vier lampen en apparaten vanuit je luie stoel of bed. Kies per kanaal welke apparaten je wil koppelen en het is voortaan met één druk op de knop geregeld. Ook lampen met een dimfunctie dimmen is mogelijk. Zet vier lampen in een groep en je schakelt ze niet alleen gelijktijdig, je dimt ze ook als groep.


Handig en energiebesparend!

Zo op het eerste gezicht lijkt het een fraaie wandschakelaar. De afstandsbediening klik je in een magnetische wandhouder. Zo raak je 'm nooit kwijt en heb je een fraaie schakelaar aan de wand. Maar je kunt de afstandsbediening ook meenemen naar elke plaats in huis. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Dat is comfort op hoog niveau! Omdat bedienen zo makkelijk wordt, bespaar je al gauw op je energierekening.


KlikAanKlikUit domotica

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een afstandsbediening is een 'zender', net als een schemerschakelaar of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan een schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Als er apparaten gekoppeld zijn aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AYCT-202 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AYCT-202 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.


Handig om te weten

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

WiZ Whites A E27 LED-lamp 2-pack
WiZ Whites A E27 LED-lamp 2-pack
45,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Zwart
Flexson PLAY:1 Vloerstandaard Zwart
70,-
Meer informatie
Dodo kinderstoel Magis Me Too blauw
Dodo kinderstoel Magis Me Too blauw
179,-
Meer informatie
Bloomingville Matras Katoen 65 x 180 cm - Grijs
Bloomingville Matras Katoen 65 x 180 cm - Grijs
95,-
Meer informatie