Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Signaalversterker

KlikAanKlikUit Signaalversterker

  Meubels
  EAN: 8713439000320
  Merk: CoCo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
34,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Nog meer bereik!


Verdubbel het bereik van je KlikAanKlikUit afstandsbedieningen met tot maar liefst 30 meter met de AEX-701 draadloze signaalversterker . Deze werkt volledig draadloos op batterijen en is zowel binnen als buiten te gebruiken (IP56 waterbestendig). Normaal gesproken overbrug je met je KlikAanKlikUit afstandsbediening onder ideale omstandigheden een afstand tot maximaal 30 meter . Als er veel obstakels staan, zoals meubels, muurtjes en objecten waarin staal verwerkt is, wordt dit bereik vaak niet gehaald. De afstandsbediening bereikt dan wel de lamp of het apparaat vlak achter het muurtje, maar komt niet veel verder dan dat. In zo'n geval komt de AEX-701 signaalversterker goed van pas.

Handig om te weten


Merk je dat je met je afstandsbediening één of meer ontvangers niet kunt aansturen? Dan kan het zijn dat je signaalbereik verlengd moet worden. Plaats dan de signaalversterker op de plek waar je je bereik wil verlengen en meld de zendcode van je afstandsbediening aan op je versterker. Dit signaal wordt nu versterkt en zal nu wel uitkomen bij je ontvanger. Aan één versterker koppel je maar liefst maximaal 6 zendcodes.

Andere zenders en ontvangers


Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een afstandsbediening is een 'zender', net als een schemerschakelaar of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan een schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene De AEX-701 signaalversterker kun je combineren met alle KlikAanKlikUit zenders met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (zoals de ACYT-102). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Folding Air eetkamerstoel Magis wit
Folding Air eetkamerstoel Magis wit
167,-
Meer informatie
Somfy Protect One
Somfy Protect One
169,-
Meer informatie
Ring Pro Corner Kit
Ring Pro Corner Kit
25,-
Meer informatie
Libratone TOO (Cerise Red)
Libratone TOO (Cerise Red)
124,-
Meer informatie