Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Smart home outdoor wall plug

KlikAanKlikUit Smart home outdoor wall plug

  EAN: 8713439700398
  Merk: KlikAanKlikUit
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
16,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Handig!

De AGDR-3500 is een handige stekkerdoos voor al je buitenverlichting. Deze is op afstand te bedienen met de optionele ACD-200 afstandsbediening, die je de buitenlamp vanuit huis laat bedienen. Zeker in de winter is het minder prettig om in de kou of bij nat weer naar buiten te gaan om de buitenverlichting aan te doen. Dan komt de op afstand bedienbare stekkerdoos goed van pas! Deze stekkerdoos is speciaal bedoeld voor gebruik buitenshuis. Dat houdt in dat de bekisting extra stevig is en helemaal waterdicht is afgewerkt. Het stopcontact zelf heeft een dekseltje om te beschermen tegen spatwater.


Veilige tuin

Met extra verlichting loop je een stuk gemakkelijker naar de garage zonder dat je ergens over struikelt (zoals een kinderfietsje bijvoorbeeld). Doe in de vroege ochtend de verlichting aan als de kinderen naar school gaan en hun fiets uit het schuurtje halen. In de zomer als je lekker buiten kunt zitten zijn lichtjes heel gezellig. Maar ook in de winter geven lichtjes in de tuin extra sfeer, helemaal in de kersttijd. In de grauwe dagen aan het begin van het nieuwe jaar kun je wel een extra lampje gebruiken. Op een sombere dag midden in de winter kan het rond half 4 al gaan schemeren!


Afstandsbediening

Indien je de optionele ACD-200 afstandsbediening aangeschaft hebt, dient de stekkerdoos tot maximaal een meter van de afstandsbediening geplaatst te worden. Als je de AGDR-3500 verder weg plaatst - of er zitten obstakels tussen - dan bevelen we de signaalversterker AEX 701 aan. Deze is ook geschikt voor gebruik buitenshuis.