Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Smart home wall plug (1000W)

KlikAanKlikUit Smart home wall plug (1000W)

  EAN: 8713439700541
  Merk: CoCo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
13,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Gemakkelijk je verlichting bedienen


De ACD-1000 stekkerdoos is ontworpen om je leven een stukje gemakkelijker te maken. Met dit apparaatje kun je met één druk op de knop je lamp aan- of uitschakelen. Per zender kun je tot 6 lampen aansluiten via de handige ontvanger. Je geeft elke lamp een eigen nummer, corresponderend met het nummer op de zender. Dan weet je bijvoorbeeld: als ik op één klik, gaat de grote lamp in de hoek aan. Het is ook erg handig als je één bepaalde lamp uit wilt doen die in de buurt van de tv staat en net vervelend op de tv schijnt als hij aan is. Dan doe je die gemakkelijk uit als je tv gaat kijken. Lekker lui vanaf de bank, net als met de afstandsbediening van de tv zelf.

Installeren is supereenvoudig


Het installeren is een kwestie van de ontvanger in het stopcontact doen, vervolgens de stekker van de lamp naar keuze hierin prikken. Dan programmeer je de zender met het nummer voor die lamp. Programmeren klinkt ingewikkeld maar dat houdt in dit geval in dat je het knopje op de ontvanger even langer indrukt en dan op het gewenste nummer op de zender klikt. Dan weet de zender dat dat lamp 1 is.

Extra handig met de feestdagen


Tip: koop een extra set voor je kerstverlichting! Vrolijke kerstverlichting voor binnen en buiten is heel gezellig en sfeer verhogend voor de feestdagen. Maar elke keer die stekkers erin en eruit doen, dat wordt vervelend. Met deze afstandsbediening doe je alle verlichting supergemakkelijk aan en uit.

Outdoor


De ACD-1000 kun je alleen binnenshuis gebruiken. Maar de stroom van de buitenspies moet toch ergens binnen worden aangesloten. Als je daar dan een ACD-1000 zender tussen doet, kun je met één klik alle buitenverlichting aan en uit doen. Er is dan nog ruimte op de zender voor 5 andere verlichtingspunten die binnenshuis zijn. De kerstboom bijvoorbeeld. En met Halloween kun je natuurlijk de buurkinderen extra laten schrikken door met een druk op de knop het doodshoofd te verlichten!