Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
KlikAanKlikUit Wireless motion sensor

KlikAanKlikUit Wireless motion sensor

  Meubels
  EAN: 8713439000313
  Merk: CoCo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
25,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Verlicht je ruimte als dat nodig is


Je hoeft nooit meer op zoek naar de schakelaar van je verlichting als je de badkamer of het toilet ingaat. Koppel je verlichting aan de KlikAanKlikUit AWST-6600 bewegingsmelder en je lamp gaat automatisch aan én blijft zo lang branden als jij wil (vijf seconden, vijf minuten of bijvoorbeeld tien minuten). Daarna schakelt de verlichting automatisch weer uit. Natuurlijk kun je dit ook in andere ruimtes toepassen, zoals in je kelder of je werkkamer. Deze bewegingsmelder werkt op batterijen en bevestig je met dubbelzijdige tape. Dat betekent volledig draadloos monteren zonder schroeven! Door de lichtgevoeligheid in te stellen bepaal je wanneer de melder inschakelt: alleen 's-avonds of 's-nachts of ook overdag. Bespaar op je energierekening met verlichting die brandt als het nodig is.

KlikAanKlikUit domotica


Het detectiegebied van de melder is maximaal 6 meter. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een bewegingsmelder is een 'zender', net als een afstandsbediening of een wandschakelaar. Koppel meerdere 'ontvangers' aan je sensor en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen zodra er beweging gedetecteerd wordt. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld een sirene. Ondertussen blijft het gewoon mogelijk om handmatig lampen of andere apparaten ('ontvangers') te bedienen met een andere schakelaar of afstandsbediening.

Handig om te weten


De bewegingsmelder is een 'zender'. Een lamp is een 'ontvanger'. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als er beweging gedetecteerd wordt. Batterijen gaan lang mee. Als de batterij bijna leeg is gaat er om de 3 seconden een rode LED sensor knipperen. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AWST-6600 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een 'A' (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.

Uitbreiden mogelijk


KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Uncle Jack sofa Kartell wit
Uncle Jack sofa Kartell wit
1.235,-
Meer informatie
Hartman Yasmani Eet & Tuinbank 300x42x47 - Vintage Bruin Teakhout -
Hartman Yasmani Eet & Tuinbank 300x42x47 -...
999,-
Meer informatie
Philips Hue White and Color Lichtstrip Plus uitbreiding
Philips Hue White and Color Lichtstrip Plus...
23,-
Meer informatie
Arlo Magnetische Wandbevestiging
Arlo Magnetische Wandbevestiging
25,-
Meer informatie