Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Linksys Velop WiFi Systeem (2-pack)

Linksys Velop WiFi Systeem (2-pack)

  Elektronica
  EAN: 4260184666812
  Merk: Linksys
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
269,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Eindelijk echt goede WiFi

De Linksys Velop zorgt ervoor dat de WiFi problemen eindelijk opgelost zijn. De Velop modules zijn krachtige satellieten, waarbij je er een aansluit op je modem / router en de andere(n) neerzet op een gewenste plek in huis. Deze satellieten zijn in staat om het WiFi signaal vlekkeloos aan elkaar door te geven. De eerste geeft het signaal door aan de tweede, de tweede aan de derde enzovoort.Dit zorgt ervoor dat je, volledig zonder kabels, een sterk WiFi netwerk in huis aanlegt. Een set met twee satellieten is genoeg om een huis met drie slaapkamers van snel internet te voorzien.


Makkelijk te installeren

Een sterk Wifi netwerk aanleggen kan best ingewikkeld zijn. Ook hier rekent de Velop mee af. Download de Linksys app op je smartphone, koppel de eerste Velop aan je modem / router en volg de instructies op de app. In een paar simpele stappen loopt de eerste satelliet al te draaien. De tweede satelliet plug je vervolgens in op een gewenste plek, de app herkent deze direct en maakt de koppeling met de eerste Velop. That's it! Wanneer je meer dan twee nodes hebt, is het een simpele herhaling van stap twee.


De app

De app komt bovendien ook nog met enkele voordelen. Zo kun je heel makkelijk zien welke apparaten er allemaal zijn aangesloten op je WiFi netwerk, krijg je meldingen wanneer er iets niet in orde is en kun je bepaalde sites op bepaalde systemen uitschakelen. Handig voor gezinnen met kinderen!


Handig om te weten

De Linksys Velop maakt gebruik van een zogenaamd Tri-band systeem. Dit betekent dat de satellieten communiceren op een eigen netwerk. Dit voorkomt vertraging en verstoring door andere apparaten en zorgt dus voor een zeer stabiel WiFi signaal.Mocht je een modem en router in één hebben, dan is het verstandig om de routerfunctie van deze modem uit te schakelen. De Velop zal namelijk dienen als router. Dit voorkomt storing tussen twee draadloze WiFi netwerken. De Linksys creëert namelijk zijn eigen, snelle netwerk.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Apple iPhone XS Max 64 GB Zilver
Apple iPhone XS Max 64 GB Zilver
1.352,-
Meer informatie
Flexson SUB Muurbeugel
Flexson SUB Muurbeugel
67,-
Meer informatie
Ticwatch S Aurora Smartwatch
Ticwatch S Aurora Smartwatch
195,-
Meer informatie
Apple iPhone 7 128 GB Rosegoud
Apple iPhone 7 128 GB Rosegoud
639,-
Meer informatie