Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
myStrom WiFi Button Plus Afstandsbediening

myStrom WiFi Button Plus Afstandsbediening

  Meubels
  EAN: 7629999035430
  Merk: MyStrom
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
28,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een 4-in-1 schakelaar voor je slimme apparaten

Hoe handig het ook is om je lampen en andere slimme apparaten te bedienen via de app op je smart device, soms is het fijn als je alleen maar op een knop hoeft te drukken. Bedenk zelf functies voor de myStrom 4-in-1 WiFi button en stel deze eenmalig in via de myStrom app. Zet je verlichting bijvoorbeeld aan of uit met een lange druk op de knop, schakel met een korte druk over naar een andere kleurambiance (die je voorgeprogrammeerd hebt) en kies nog een andere functie voor een dubbele druk op de knop. Bedenk daarnaast wat er gebeurt als je het touchpad aanraakt. Alle lampen en apparaten die je aan deze button gekoppeld hebt kunnen hier op reageren. Je bepaalt het helemaal zelf. Heel handig als je de deur uitgaat, als je net thuis komt, of als je het even extra gezellig wil maken met sfeerverlichting.


Handig om te weten

De 4-in-1 WiFi button is uitgerust met een touchpad en een LED-ring. Die LED-ring kan drie kleuren aannemen (wit, groen of rood) en geeft een terugkoppeling over je verzoek.Vind je drie functies voor je schakelaar voldoende? Overweeg dan de 3-in-1 WiFi button. Deze heeft geen touchpad en heeft in plaats van een LED-ring standaard een opvallend groene rubberen ring. De rubberen ring is als accessoire ook in andere kleuren verkrijgbaar.


myStrom Smart Home

Binnen het myStrom Smart Home-programma vind je allerlei oplossingen om je huis comfortabel en sfeervol te maken en tegelijkertijd te besparen op je energierekening. Met de WiFi Switch maak je je bestaande apparaten slim. De WiFi Bulb is een slimme E27 LED-lamp die je op afstand via je smart device aan of uit zet, geheel naar wens dimt en één van de 16 miljoen kleuren geeft. Gebruik de WiFi button of de WiFi button Plus om je verlichting ook zonder app te bedienen.


Nog slimmer

Het kan nog slimmer. Koppel jouw gratis myStrom-account aan de IFTTT app of bijvoorbeeld aan de Conrad Connect app en er ontstaan nog veel meer mogelijkheden. Gebruik geofencing en je apparaten schakelen automatisch uit als je niet thuis bent en schakelen weer aan zodra je in de buurt bent. Zo kom je nooit thuis in een donker en stil huis en bespaar je op je energieverbruik. Bedenk scenario's waarin apparaten inschakelen bij een bepaalde gebeurtenis. Laat je lampen knipperen als je een berichtje via social media krijgt of krijg een melding op je smart device als een apparaat wordt ingeschakeld. Bedenk het en het kan. Je vindt al je myStrom Smart Home-oplossingen bij 50five!

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp (2-pack)
Philips Hue White Ambiance E14 LED-lamp (2-pack)
53,-
Meer informatie
Lisomme palletkussen Daan - L80 x B120 cm - Grijs
Lisomme palletkussen Daan - L80 x B120 cm - Grijs
94,-
Meer informatie
Somfy Protect Home Alarm
Somfy Protect Home Alarm
375,-
Meer informatie
HAY Elementaire Stoel
HAY Elementaire Stoel
99,-
Meer informatie