Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
myStrom WiFi Color E27 LED-lamp

myStrom WiFi Color E27 LED-lamp

  Huis en tuin
  EAN: 7629999034716
  Merk: MyStrom
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
35,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Breng je huis op kleur

De kleur en lichtsterkte van je verlichting is van grote invloed op hoe je je voelt en hoe je presteert. Hoe mooi is het als je je verlichting kunt aanpassen aan je activiteit, zodat je ontspannen wakker wordt en geconcentreerd kunt werken aan je computer. Met de myStrom WiFi Bulb E27 LED-lamp kies je gemakkelijk uit één van de 16 miljoen kleuren en bovendien bedien je deze vanaf elke denkbare plek via de app op je smart device. Kies een kleur, zet je lamp aan of uit, dim en programmeer je lamp gewoon op afstand! Bespaar bovendien fors op je energierekening en vervang je gloeilamp door deze duurzame en energiezuinige LED-lamp.


Schrik inbrekers af

Inbrekers houden niet van verlichting en twijfelen niet graag of je thuis bent. Programmeer of schakel je apparaten zo dat het lijkt alsof je thuis bent. Op die manier schrik je inbrekers af. Bepaal wanneer ze aan staan en wanneer niet, per dag of per week. Gebruik de 'vakantiemodus' in de myStrom app en je apparaten schakelen willekeurig aan of uit binnen bepaalde tijden.


Nog slimmer

Het kan nog slimmer. Koppel jouw gratis myStrom-account aan de IFTTT app of bijvoorbeeld aan de Conrad Connect app en er ontstaan nog veel meer mogelijkheden. Gebruik geofencing en je apparaten schakelen automatisch uit als je niet thuis bent en schakelen weer aan zodra je in de buurt bent. Zo kom je nooit thuis in een donker en stil huis en bespaar je op je energieverbruik. Bedenk scenario's waarin apparaten inschakelen bij een bepaalde gebeurtenis. Laat je lampen knipperen als je een berichtje via social media krijgt of krijg een melding op je smart device als een apparaat wordt ingeschakeld. Bedenk het en het kan.


myStrom Smart Home systeem

Binnen het myStrom Smart Home-programma vind je allerlei oplossingen om je huis comfortabel en sfeervol te maken en tegelijkertijd te besparen op je energierekening. Met de WiFi Switch maak je je bestaande apparaten slim. De WiFi Bulb is een slimme E27 LED-lamp die je op afstand via je smart device aan of uit zet, geheel naar wens dimt en één van de 16 miljoen kleuren geeft. Gebruik de WiFi button of de WiFi button plus om je verlichting ook zonder app te bedienen. Installeer ook de Conrad Connect app of de IFTTT app en je smart home-mogelijkheden worden bijna oneindig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

EZVIZ C6T Beveiligingscamera
EZVIZ C6T Beveiligingscamera
99,-
Meer informatie
WOOX R4553 Smart LED lamp RGBW E27
WOOX R4553 Smart LED lamp RGBW E27
15,-
Meer informatie
WOLF-Garten LOOPO S150 - Robotmaaier
WOLF-Garten LOOPO S150 - Robotmaaier
459,-
Meer informatie
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 4 IP-camera's
Arlo Pro Beveiligingssysteem met 4...
799,-
Meer informatie