Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
myStrom WiFi Switch Smart Plug

myStrom WiFi Switch Smart Plug

  Elektronica
  EAN: 7629999043671
  Merk: MyStrom
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
35,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Wie slim is, is zuinig

Maak je apparaten slim en je bespaart energie. Hoe? Gewoon, door middel van de myStrom WiFi Switch. Met deze slimme stekker verander je je normale stopcontact in één beweging in een slim stopcontact. Apparaten die je hier op aansluit zijn voortaan te bedienen via de myStrom app op je smart device. Schakel aan of uit met een simpele vingerbeweging of programmeer je apparaten. Bepaal wanneer ze aan staan en wanneer niet, per dag of per week. Daarnaast zie je realtime wat deze apparaten aan energie verbruiken. Inzicht in energieverbruik zorgt ervoor dat je bewuster met energie omgaat. Bespaar energie door slim te zijn.


Schrik inbrekers af

Inbrekers houden niet van verlichting en twijfelen niet graag of je thuis bent. Programmeer of schakel je apparaten zo dat het lijkt alsof je thuis bent. Op die manier schrik je inbrekers af. Gebruik de 'vakantiemodus' in de myStrom app en je apparaten schakelen willekeurig aan of uit binnen bepaalde tijden.


Nog slimmer

Het kan nog slimmer. Koppel jouw gratis myStrom-account aan de IFTTT app of bijvoorbeeld aan de Conrad Connect app en er ontstaan nog veel meer mogelijkheden. Gebruik geofencing en je apparaten schakelen automatisch uit als je niet thuis bent en schakelen weer aan zodra je in de buurt bent. Zo kom je nooit thuis in een donker en stil huis en bespaar je op je energieverbruik. Bedenk scenario's waarin apparaten inschakelen bij een bepaalde gebeurtenis. Laat je lampen knipperen als je een berichtje via social media krijgt of krijg een melding op je smart device als een apparaat wordt ingeschakeld. Bedenk het en het kan.


myStrom Smart Home

Binnen het myStrom Smart Home-programma vind je allerlei oplossingen om je huis comfortabel en sfeervol te maken en tegelijkertijd te besparen op je energierekening. Met de WiFi Switch maak je je bestaande apparaten slim. De WiFi Bulb is een slimme E27 LED-lamp die je op afstand via je smart device aan of uit zet, geheel naar wens dimt en één van de 16 miljoen kleuren geeft. Gebruik de WiFi button of de WiFi button plus om je verlichting ook zonder app te bedienen. Installeer ook de Conrad Connect app of de IFTTT app en je smart home-mogelijkheden worden bijna oneindig.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

ASUS RT-AC86U Dual-Band Gaming Router
ASUS RT-AC86U Dual-Band Gaming Router
169,-
Meer informatie
iHealth CORE Body Analysis Wireless Scale
iHealth CORE Body Analysis Wireless Scale
40,-
Meer informatie
Devolo dLAN 500 WiFi Powerline Starter Kit
Devolo dLAN 500 WiFi Powerline Starter Kit
85,-
Meer informatie
Nokia / Withings Activité Steel Activity & Sleep Tracker Zwart
Nokia / Withings Activité Steel Activity &...
105,-
Meer informatie