Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nanoleaf Aurora LED-Panelen Expansion 1-Pack (3 panelen)

Nanoleaf Aurora LED-Panelen Expansion 1-Pack (3 panelen)

  Elektronica
  EAN: 740016550983
  Merk: Nanoleaf
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
55,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Wandverlichting volgens eigen design

Geef je woonkamer, werkkamer of keuken je eigen look met wandverlichting volgens eigen design. De Aurora Expansion kit is een uitbreiding van drie elementen op je Smarter kit, een modulair systeem, waarbij je willekeurig elementen aan elkaar koppelt, tot maar liefst dertig elementen per systeem. Maak een nog mooier systeem en patroon. Gekoppelde elementen worden automatisch gevoed en automatisch herkend. Je kunt ze allemaal bedienen met één module.


Eigen sfeer, kleur en sterkte

Bepaal zelf per element welke kleur je voorkeur heeft, kies uit bijna 17 miljoen kleuren en dim afzonderlijk of het geheel tot de gewenste lichtsterkte. Via een druk op de knop kies je uit een aantal voorgeprogrammeerde combinaties. Bepaal elk moment van de dag je eigen sfeer. Warm licht, gedimd, kleurrijk… 's-Avonds feesten bij uitbundig licht, werken in een inspirerende setting of gaan slapen met nachtverlichting? Verzin het en maak het!


Smarter Series app en Homekit

Volledige vrijheid heb je met je smartphone of tablet. Via de Smarter Series app schakel je je verlichting aan of uit en kies je alle kleuren en lichtsterkte die jij wil. De app toont automatisch jouw patroon, zodat je makkelijk je voorkeur kunt geven bij elk element. Ook kun je je systeem opnemen in je Apple Homekit. Als dat eenmaal gebeurd is vertel je Siri bijvoorbeeld wat er gebeuren moet.


Handig om te weten

De Expansion kit is een uitbreiding. Wil je je eigen wandverlichting creeren? Haal dan eerst de Smarter kit in huis, die bestaat uit een basismodule en negen elementen. Je monteert het systeem eenvoudig met 3M-dubbelzijdige tape. Een boormachine en schroevendraaier zijn niet nodig. Bedenk je patroon vooraf en leg het alvast uit met de papieren driehoeken die zijn bijgeleverd. Zo krijg je een beter beeld. Als je gaat monteren, zorg dan dat je eerste elementen waterpas hangen en ga dan verder. Realiseer je dat vast ook echt vast is! je haalt de elementen niet zomaar meer van de muur.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Apple iPad Air 10,5 inch (2019) WiFi 64 GB Goud
Apple iPad Air 10,5 inch (2019) WiFi 64 GB Goud
605,-
Meer informatie
Belkin Lightning naar AUX kabel (91.4 cm, zwart)
Belkin Lightning naar AUX kabel (91.4 cm, zwart)
29,-
Meer informatie
Withings Move (Wit / Blauw)
Withings Move (Wit / Blauw)
69,-
Meer informatie
Sonos SUB Wit
Sonos SUB Wit
679,-
Meer informatie