Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Neato Botvac Connected Robotstofzuiger

Neato Botvac Connected Robotstofzuiger

  Huis en tuin
  EAN: 810841011666
  Merk: NEATO
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
589,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd schone vloeren

Of je het nou druk hebt of niet, wanneer je thuis komt is je vloer schoon. De Neato Botvac Connected Robotstofzuiger zuigt dagelijks je vloeren en tapijten en maakt korte metten met haar, stof en vuil. Ook groter vuil zoals kruimels komen zonder probleem terecht in de extra grote stofzak.


Anti-allergie

Heb je last van huismijtallergie of kun je in het algemeen niet goed tegen stof? De Neato Botvac Connected Robotstofzuiger heeft een extra fijne filter, waardoor er grondiger gezogen kan worden. De filter is gemakkelijk te vervangen en houdt het vuil waar het hoort; in de stofzuigzak.


Een zelfdenkende alleskunner

Neato Botvac Connected Robotstofzuiger is geschikt voor alle vloertypen, zowel harde of zachte vloeren en tapijten, en rijdt zichzelf naar het oplaadpunt zodat jij je niet hoeft af te vragen of hij het nog wel doet. Met de ingebouwde lasertechnologie weet hij waar hij al geweest is en waar hij nog moet zijn wat zorgt voor een efficiënte schoonmaak.


Rechthoekig

Omdat de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger een rechthoekige voorkant heeft komt hij op tot op 14mm van je muren en meubels. Veel dichterbij dan een ronde stofzuiger zal kunnen. De hoofdborstel loopt helemaal onder het apparaat door, waardoor het ook aan de zijkanten niets mist.


Zijborsteltjes voor hoekjes en plinten

Omdat er kleinere borsteltjes aan de zijkant van de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger zitten, komt hij ook op de moeilijker te bereiken plekjes in je huis. Zonder de muur te raken komt hij dichterbij muren, dus worden plinten ook meegenomen.


Eco of Turbo modus

Met de Eco modus neemt de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger de tijd om je huis aan kant te krijgen op een stillere manier. Heb je maximale zuigkracht nodig voor het stevige werk? Kies dan voor de Turbo modus.


Vriendelijk voor je interieur

Hoewel de Neato Botvac Connected Robotstofzuiger dichterbij je muren en meubels komt, zorgt de CornerCleverTM technologie ervoor dat hij ze niet raakt. Hij komt dus dichterbij dan ronde stofzuigers, maar gaat ook erg voorzichtig om met je interieur. Zijn er plekken waar je liever niet wilt dat de stofzuiger komt? Dit kun je ook instellen, in de app.


Stofzuigen op afstand

Start, stop of pauzeer het stofzuigen met de Neato app voor iOS en Android smart devices - ook wanneer je niet thuis bent. Je kunt tot wel 7 verschillende schema's instellen, zien waar de robotstofzuiger al is geweest en hoe ver hij nog moet, en rekenen op het secuur dagelijks bijhouden van je huis.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Robomow Maaiaccessoire - Perimeterdraad (100m)
Robomow Maaiaccessoire - Perimeterdraad (100m)
57,-
Meer informatie
iRobot Roomba i7+ Robotstofzuiger
iRobot Roomba i7+ Robotstofzuiger
1.139,-
Meer informatie
Smanos K1 Draadloze Binnensirene SS-20
Smanos K1 Draadloze Binnensirene SS-20
50,-
Meer informatie
MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp 3-pack
MiPow Playbulb GARDEN Buitenlamp 3-pack
59,-
Meer informatie