Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Neato Botvac D3 Connected Robotstofzuiger

Neato Botvac D3 Connected Robotstofzuiger

  Huis en tuin
  EAN: 810841012175
  Merk: NEATO
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
369,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd een schone vloer

Of je het nou druk hebt of niet, wanneer je thuis komt is je vloer schoon. De Neato Botvac D3 zuigt dagelijks je vloeren en tapijten en maakt korte metten met haar, stof en vuil. Ook groter vuil, zoals kruimels, komen zonder probleem terecht in de extra grote stofzak van Neato Botvac D3.


Een zelfdenkende alleskunner

Neato Botvac D3 is geschikt voor alle vloertypen, zowel harde of zachte vloeren en tapijten, en rijdt zichzelf naar het oplaadpunt zodat jij je niet hoeft af te vragen of hij het nog wel doet. Met de ingebouwde lasertechnologie weet de Neato Botvac D3 waar hij al geweest is en waar hij nog moet zijn wat zorgt voor een efficiënte schoonmaak.


Rechthoekig

Omdat de Neato Botvac D3 een rechthoekige voorkant heeft, komt hij tot op 14mm van je muren en meubels. Veel dichterbij dan een ronde stofzuiger zal kunnen. De hoofdborstel loopt helemaal onder het apparaat door, waardoor het ook aan de zijkanten niets mist.


Vriendelijk voor je interieur

Hoewel de Neato Botvac D3 dichterbij je muren en meubels komt, zorgt de CornerCleverTM technologie ervoor dat hij ze niet raakt. Hij komt dus dichterbij dan ronde stofzuigers, maar gaat ook erg voorzichtig om met je interieur. Zijn er plekken waar je liever niet wilt dat de stofzuiger komt? Dit kun je ook instellen, in de app.


Stofzuigen op afstand

Start, stop of pauzeer het stofzuigen met de Neato app voor iOS en Android smart devices - ook wanneer je niet thuis bent. Je kunt tot wel 7 verschillende schema's instellen, zien waar de robotstofzuiger al is geweest en hoe ver hij nog moet, en rekenen op het secuur dagelijks bijhouden van je huis.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

tado° Slimme Radiatorknop - Quattro Pack
tado° Slimme Radiatorknop - Quattro Pack
249,-
Meer informatie
Flexson PLAY:1 Verstelbare Vloerstandaard Wit
Flexson PLAY:1 Verstelbare Vloerstandaard Wit
49,-
Meer informatie
Netatmo Slimme Radiatorkraan (3-pack)
Netatmo Slimme Radiatorkraan (3-pack)
220,-
Meer informatie
Honeywell draadloze omvormer +
Honeywell draadloze omvormer +
45,-
Meer informatie