Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Neato Combo Brush Kit voor D-serie en Connected

Neato Combo Brush Kit voor D-serie en Connected

  EAN: 810841012038
  Merk: NEATO
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
50,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Schoonhouden is onderhouden


Ideaal. Een robotstofzuiger in huis. Altijd je vloer schoon, weinig stof in de lucht en minder last van allergieën. Natuurlijk wil je dat zo houden. Onderhoud je stofzuiger daarom goed. Vervang borstels, filters en accu's periodiek voor een blijvend resultaat.


Combo Brush Kit


Hoe schoon je vloer is, is voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van de borstels in je Neato robotstofzuiger. Deze set bestaat uit drie borstels en een kam. Met de Combo Brush verwijder je zelfs stugge dierenharen van vrijwel alle vloertypes, op een relatief stille manier. Prettig voor gezinnen met huisdieren en/of mensen met een allergie. Met de zijborstels haal je vuil ook langs plinten en uit hoeken weg. De bijgeleverde witte kam gebruik je voor het schoonmaken van de Combo Brush. Deze set hoort bij stofzuigers uit de Botvac D-serie en de Botvac Connected. Borstels zijn makkelijk te vervangen.


Robotstofzuiger


Heb je nog geen robotstofzuiger? Kijk dan even rond bij ons. In ons assortiment vind je vast een stofzuiger die aansluit op jouw wensen om je vloer schoon te houden.