Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Neato Ultra Performance Filter

Neato Ultra Performance Filter

  EAN: 810841012021
  Merk: NEATO
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
26,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Schoonhouden is onderhouden


Ideaal. Een robotstofzuiger in huis. Altijd je vloer schoon, weinig stof in de lucht en minder last van allergieën. Natuurlijk wil je dat zo houden. Onderhoud je stofzuiger daarom goed. Vervang borstels, filters en accu's periodiek voor een blijvend resultaat.

Ultra Performance Filter


Het Ultra Performance filter in je stofzuiger zorgt voor het filteren van je lucht. Vervuiling en stofdeeltjes tot een grootte van 0,3 micron worden uit de lucht gefilterd. Prettig voor mensen met een allergie. Alleen geschikt voor stofzuigers uit de Botvac (D-) serie en de Botvac Connected. Het filter is makkelijk te verwijderen, zonder dat het vuil uit je opvangbak valt. Set van 2 stuks.

Onderdelen en kits voor je stofzuiger


In onze shop vind je zowel losse onderdelen als complete 'kits', waarin meerdere onderdelen zitten. Van combo brush borstel tot aan een accu, zijborstels, filters en een kam om je borstel schoon te houden. Vervang je toch meerdere onderdelen, dan is een kit zeker interessant voor je. Heb je nog geen robotstofzuiger? Kijk dan even rond bij ons. In ons assortiment vind je vast een stofzuiger die aansluit op jouw wensen om je vloer schoon te houden.