Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nest Cam Indoor

Nest Cam Indoor

  Meubels
  EAN: 0854448003891
  Merk: Nest
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
199,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Altijd up-to-date


Je moet op je beveiligingscamera kunnen vertrouwen. Het laatste wat je wilt is dat je niets kunt terugkijken, omdat de batterijen toevallig net leeg zijn. De Nest Cam Indoor sluit je aan op het stopcontact zodat hij altijd op betrouwbare manier een oogje in het zeil houdt.


Alleen meldingen als er echt iets is


Jij hebt niet de hele dag de tijd om actief met de beveiliging van je huis bezig te zijn. Daarom stuurt de Nest Cam Indoor je notificaties van de belangrijkste gebeurtenissen, zoals wanneer er mensen in je huis rondlopen of er opvallend geluid is, zoals een harde dreun of gerinkel van glas. Hij stuurt een melding naar je mobiel of een e-mail met een foto van het belangrijkste moment. Heb je de melding net even gemist? Gebeurtenissen tot drie uur terug worden gratis opgeslagen in de Cloud, dus kun je deze gerust terugkijken via de Nest-app.


Luisteren en praten op afstand


De Nest Cam Indoor heeft een ingebouwde microfoon, zodat je in de app en op de opgeslagen beelden kunt horen wat er thuis gebeurt. Met de ingebouwde luidspreker kun je ongewenst bezoek de deur wijzen, je kinderen toespreken, of je hond of kat van de bank jagen.


Haarscherp Full HD-beeld, ook 's nachts


De beelden kun je live volgen in haarscherp Full HD, in daglicht maar ook 's nachts met de nachtzicht-functie. De 130° groothoeklens toont de hele ruimte met de mogelijkheid om in te zoomen voor een close-up.


Samen sterker met Nest


De Nest Cam Indoor werkt samen met andere Nest-producten en apparaten met het “works with Nest” logo. Zo kun je met apps de Nest Cam Indoor verbinden met lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnessbandjes en zelfs auto's. Verbind de Nest Cam Indoor en Outdoor met je lampen zodat het tijdens jouw afwezigheid lijkt alsof er toch iemand thuis is. Of stel geofencing in, zodat je Nest Cam Indoor weet wanneer jij bijna thuis bent.


Meer intelligentie met Nest Aware


Je kunt de Nest Cam Indoor gebruiken zonder abonnement, maar voor 10,- per maand extra wordt je Nest Cam Indoor een extra intelligente beveiligingscamera. Dankzij geavanceerde algoritmen in de Cloud krijg je nog slimmere meldingen en een uitgebreide videogeschiedenis waar je gemakkelijk doorheen kunt scrollen, en die ook nog eens 30 dagen lang opgeslagen wordt in plaats van 3 uur.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Pipe eetkamerstoel Magis blauw
Pipe eetkamerstoel Magis blauw
247,-
Meer informatie
Innr Puck LED-Spot (5-pack)
Innr Puck LED-Spot (5-pack)
87,-
Meer informatie
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant zwart
Passe Partout tafel Magis 50cm vierkant zwart
340,-
Meer informatie
Arlo Pro Camerahoezen Groen/Camouflage (3-pack)
Arlo Pro Camerahoezen Groen/Camouflage (3-pack)
40,-
Meer informatie