Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nest Cam IQ Indoor

Nest Cam IQ Indoor

  Meubels
  EAN: 0813917020418
  Merk: Nest
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
299,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Supersight: het helderste inzicht in huis

De mooi vormgegeven Nest Cam Indoor IQ is op het gebied van beveiliging een van de meest geavanceerde camera's op dit moment. Nest Cam Indoor IQ combineert onder de term “Supersight” een 8-megapixel HDR camera, 4K Ultra HD sensor, Full HD 1080p en infrarood nachtzicht waardoor je dag en nacht alles scherp ziet. Ook in de donkerste hoekjes, of het felste licht.Bovendien kan de Nest Cam Indoor IQ personen onderscheiden van voorwerpen of huisdieren. Bij beweging zoomt de camera in op de bewegende persoon en blijft deze volgen. Op je smartphone krijg je direct een pushnotificatie. Bekijk snapshots van de afgelopen drie uur op je tijdlijn en besluit of je actie onderneemt.


Schema's, meldingen, tijdlijn en gebruiksgemak

Het systeem en de app zijn gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bekijk via de tijdlijn momenten terug of kies uit de vele andere default instellingen om je camera aan jouw huis en behoeften aan te passen. Stel schema's in of bepaal hoe en wanneer je meldingen wilt ontvangen. Denk aan 'wanneer je van huis bent', 'wanneer er beweging is' of 'wanneer er geluid klinkt'.


Zelflerende camera, in beeld en geluid

Naast dat de Nest Cam Indoor IQ gezichten herkent, is het ook zelflerend. Dit merk je wanneer je pushberichten ontvangt waarin gevraagd wordt of je degene kent die in huis gesignaleerd is. Is het iemand die bij jou in huis mag rondlopen? Bevestig dit dan. Dat de Nest Cam Indoor IQ dit weet, kun je gebruiken wanneer je bijvoorbeeld wilt weten of iemand al thuis is. Hetzelfde geldt voor geluiden. Op den duur kent jouw camera het verschil tussen bijvoorbeeld een blaffende hond of de deurbel. De camera gebruikt zijn eigen intelligentie om te bepalen wanneer jij een melding moet krijgen.


Goed om te weten

De camera werkt op netvoeding dus hoef je niet bang te zijn voor lege batterijen. Beelden worden veilig versleuteld opgeslagen in de Cloud, mits je een Nest Aware abonnement hebt. Het bereik van de Nest Cam IQ is enorm, net als de zoomkwaliteit: 130 graden en 12x digitale zoom in HDR, ook onder minder ideale omstandigheden.In deze camera hoeft geen SD-kaart want alle beelden worden direct in de Cloud opgeslagen. Wil je altijd videobeelden terug kunnen zien? Neem dan een Nest Aware abonnement. Zonder abonnement bekijk je snapshotgeschiedenis tot drie uur terug. Om de camera te kunnen bedienen en instellen heb je een smartphone nodig en daar waar je de camera in gebruik neemt moet een goede en constante wifi-verbinding zijn.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

EZVIZ NVR Opslagstation
EZVIZ NVR Opslagstation
170,-
Meer informatie
Arlo Home/Pro Kantelbare Camerabevestiging
Arlo Home/Pro Kantelbare Camerabevestiging
59,-
Meer informatie
EVE Smoke - Slimme rookmelder voor Apple Homekit
EVE Smoke - Slimme rookmelder voor Apple Homekit
119,-
Meer informatie
Flexson PLAY:5 Premium Vloerstandaard Wit/Eiken
Flexson PLAY:5 Premium Vloerstandaard Wit/Eiken
250,-
Meer informatie