Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nest Cam IQ Outdoor

Nest Cam IQ Outdoor

  Meubels
  EAN: 0813917020968
  Merk: Nest
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
349,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Een ultra-intelligente camera om je huis te beveiligen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: de veiligheid van je huis begint met een goed beveiligde tuin. En wat is beter dan een ultra-slimme beveiligingscamera? Maak kennis met de Nest Cam IQ Outdoor IP-camera, de slimste camera op de markt.Hij biedt revolutionaire features die andere IP-camera's niet hebben, zoals persoonsdetectie, zone-detectie, gezichtsherkenning, volgfunctie met close-up weergave. Combineer dit met Nest Supersight (1080p HD-beeldkwaliteit met 4K sensor), veilige opslagfunctie tot 30 dagen en je kunt niet meer om deze IP-camera heen!


Zeer slimme features

De Nest Cam IQ heeft een persoonsdetector met een bereik van 15 meter. Hij waarschuwt je nog voordat iemand ook maar in de buurt van je huis komt! Als je een Nest Aware abonnement hebt, kan de Nest Cam IQ onderscheid maken tussen personen en objecten en onderscheidt hij pratende mensen van blaffende honden of andere geluiden. Als klap op de vuurpijl kan deze geweldige camera bekende personen van onbekende personen onderscheiden en je meldingen sturen, inclusief een foto van de persoon die wordt waargenomen. Met de 'Activity Zones' functie kun je gebieden instellen waar de IP-camera zich op focust (zoals ramen of donkere hoekjes). Als de Nest Cam IQ een deur waarneemt, wordt daar automatisch een detectiezone van gemaakt.De Nest Cam IQ is tevens uitgerust met een speaker en microfoon, zodat tweeweg-communicatie mogelijk is. Om elkaar goed te kunnen verstaan is echo- en noise cancelling techniek toegepast voor zuiver geluid. Je kunt dus luisteren naar en praten met je bezoekers of indringers juist afschrikken door hen te vragen om te vertrekken. Dat levert gegarandeerd mooie beelden op!


Video-opnames en -opslag

De Nest Cam IQ neemt continu beelden op, 24/7. Met Nest Aware kun je tot 30 dagen terug beelden terugkijken, zodat je kan zien wat er zich allemaal afspeelde (de beelden zijn niet slechts korte clips!). Je ontvangt ook notificaties wanneer er iets belangrijks gebeurt (zoals het waarnemen van een persoon bijvoorbeeld). Hiervoor heb je dus wel een betaald Nest Aware abonnement voor nodig. Nest Aware abonnementen variëren van €5,- per maand tot €30,- per maand, meer informatie hierover vind je op Nest.com.Desalniettemin biedt de gratis Nest app mogelijk ook al voldoende functies voor je: als je een melding of beeld hebt gemist, kun je korte beelden terugkijken tot 3 uur terug. En omdat sommige opnames hilarisch zijn of in ieder geval de moeite waard om te delen, kun je deze opnames ook naar vrienden of familie sturen. Dat geldt natuurlijk ook voor beelden van verdachte personen of inbrekers, die je gemakkelijk kan delen met de politie.


Innovatieve technologie voor zeer hoge beeldkwaliteit

De Nest Cam IQ Outdoor IP-camera beschikt over (zoals Nest het heeft genoemd) de Supersight technologie. Dit houdt in dat 1080p HD-beeld wordt gecombineerd met een 4K sensor en HDR-functie. Dit houdt in dat meerdere 4K beelden van hetzelfde formaat, maar met andere helderheid worden gecombineerd om plotselinge veranderingen in licht op te vangen. De beelden zijn op die manier nooit overbelicht of te donker en van geweldige kwaliteit. En dat geldt dus ook voor de nachtbeelden, dankzij de kracht van de infrarood led-lamp.Bovendien is de Nest Cam IQ uitgerust met maar liefst 12x digitale zoom zonder dat de beelden wazig worden. De camera kan 360 graden draaien en heeft een diagonale beeldhoek van 130 graden.


Onbetwiste veiligheid

Deze outdoor IP-camera is niet alleen bestand tegen de weersomstandigheden met zijn IP66 kwalificatie, maar is ook beschermd tegen manipulatie. Hij is uitgerust met een diefstalbestendige functie: je moet de stekker namelijk in een binnenshuis stopcontact steken.De camera is uitgerust met een 2x2 MIMO-chip (een technologie voor hogere communicatiesnelheden en data-overdracht over langere afstanden dan met SISO kan), waardoor de Wifi-verbinding zeer betrouwbaar is.Je video's worden veilig opgeslagen in de cloud. De verbinding is beveiligd met 128-bit AES met TLS/SSL. In het kort: De AES-encryptie is gekeurd door de NSA en wordt door Amerikaanse overheden gebruikt. Je data is dus erg goed beveiligd. Je moet tevens 2 autorisatiestappen doorlopen om bij je bestanden te komen.


Goed om te weten

Deze hypermoderne witte camera meet 12,8 x 9,3 x 9,3 centimeter (l x b x h) en voelt erg robuust aan. De stroomkabel is maar liefst 7,5 meter lang en alles wat je nodig hebt om de camera te monteren zit in de doos.Om de camera te gebruiken heb je een smartphone of tablet nodig die compatibel is met de Nest app en Bluetooth 4.0. Een internetverbinding met een uploadsnelheid van 2 MBps is vereist om de beste beeldkwaliteit te kunnen tonen.Wifi 802.11a/b/g/n/ac, 2.4 GHz of 5.0 GHz en WEP/WPA en WPA2 sleutels worden ondersteund.Zorg ervoor dat je een stroomaansluiting binnen het bereik van de IP-camera hebt. Heb je die niet, dan dient deze eerst te worden aangelegd. Het is raadzaam om dit door een professional te laten doen.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Linear tuinbank Muuto 170cm donkergroen
Linear tuinbank Muuto 170cm donkergroen
675,-
Meer informatie
Indy tuinstoel Kick Collection rood - zwart
Indy tuinstoel Kick Collection rood - zwart
89,-
Meer informatie
Mr. Beams Ultra Bright Tuinverlichting (2-pack)
Mr. Beams Ultra Bright Tuinverlichting (2-pack)
36,-
Meer informatie
Magis First Stoel
Magis First Stoel
3% korting!
148,- 143,-
Meer informatie