Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder 2-pack (batterij)

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder 2-pack (batterij)

  Meubels
  EAN: 0854448003723-2
  Merk: Nest
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
230,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Duidelijk bericht

De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.

Controle voor het hele gezin

Heb je geen meldingen meer nodig omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren, ook wanneer er niemand thuis is.

Automatische controles

Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvang je direct een rapport.

Detecteert verschillende soorten vuur

De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.

Strijken zonder piepen

Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Sunny eetkamerstoel Jan Kurtz
Sunny eetkamerstoel Jan Kurtz
99,-
Meer informatie
iBaby M2S Baby Monitor
iBaby M2S Baby Monitor
130,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Outdoor Flex LED Strip Multicolour
OSRAM SMART+ Outdoor Flex LED Strip Multicolour
69,-
Meer informatie
OSRAM SMART+ Outdoor Flex LED Strip Multicolour Apple HomeKit
OSRAM SMART+ Outdoor Flex LED Strip Multicolour...
120,-
Meer informatie