Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (batterij)

Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder (batterij)

  Meubels
  EAN: 0854448003723
  Merk: Nest
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
115,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Duidelijk bericht


De berichtgeving van de Nest Protect is subtiel en doordacht. De meldingen zijn eerst vriendelijk gesproken ter voorkoming van onnodige paniek. Dreigt er serieus gevaar? Dan volgen er piepjes en mobiele notificaties. Heb je meerdere Nest Protect melders geïnstalleerd? Ze werken samen en geven allemaal hetzelfde bericht. Zo weet je altijd, waar je ook bent, wat er in welke kamer aan de hand is.


Controle voor het hele gezin


Heb je geen meldingen meer nodig, omdat de situatie onder controle is? Schakel het alarm uit via de Nest-app. Elk gezinslid kan zonder wachtwoorden te delen toegang krijgen tot de app met een eigen Nest-account. Er kan zo altijd iemand reageren ook wanneer er niemand thuis is.


Automatische controles


Nest Protect controleert zelf meer dan 400 keer per dag de batterijen en sensoren, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Bovendien checkt het zonder veel lawaai één keer per maand de luidspreker en sirene. Jij bepaalt wanneer dit gebeurt dus zit je nooit meer midden in de nacht rechtop in bed vanwege een geluidstest. Wil je zelf testen? Dat kan. Met één klik op je scherm test je alle rookmelders in huis en ontvangt je direct een rapport.


Detecteert verschillende soorten vuur


De ingebouwde split spectrum sensor gebruikt twee lichtstralen op verschillende golflengten om rook van zowel snel brandend als langzaam smeulend vuur te detecteren.


Strijken zonder piepen


Stoom is geen rook en dus hoort een rookmelder ook niet te piepen wanneer jij staat te strijken of een keertje heter doucht. Dankzij aangepaste algoritmen en een luchtvochtigheidssensor herkent Nest Protect de verschillen tussen rook en stoom.


Alarm bij koolmonoxide-lekkage


Het is niet te zien of te ruiken maar koolmonoxide is erg giftig. Het is het belangrijk dat je bij lekkages direct gewaarschuwd wordt. De betrouwbare koolmonoxidesensor in de Nest Protect gaat tot wel 10 jaar mee.


Betrouwbare groene gloed


Wanneer je 's avonds het licht uit doet, gloeit de Nachtwacht functie groen op zodat jij weet dat alles werkt naar behoren. Loop je in het donker onder de Nest Protect door? Dan gaat hij aan en functioneert hij met Lichtpad als nachtlampje.


Jouw veilige thuis met een Nest


Alle Nest-producten werken samen, en met producten waarop het “Works with Nest” logo staat. Laat je Nest rookmelder bij een koolmonoxide-alarm je thermostaat uitschakelen, je Philips Hue verlichting oplichten en je Nest Cam Indoor inschakelen zodat jij ook op afstand alles onder controle hebt.


Goed om te weten


De aanwezigheidssensor heeft een 120° gezichtsveld tot 6 meter. De elektrochemische koolmonoxide sensor heeft een levensduur van tien jaar. Met de luchtvochtheidssensor van ± 3% RV weet Nest Protect het verschil tussen stoom en rook. De omgevingslichtsensor 1-100.000 lux weet dat het nachtlampje aan moet wanneer het donker is. De split-spectrumsensor werkt op 450 nm en 880 nm golflengte en ontdekt hierdoor smeulend of snel brandend vuur. De warmtesensor in Nest Protect kan ongeveer 1 °C afwijken. Werkt je Nest Protect op netvoeding? Dan gloeit het lichtpad 10 seconden op, en kun je ervoor kiezen om lichtpad permanent aan te hebben wanneer het donker is. Wanneer je Nest Protect op batterijen werkt blijft lichtpad 5 seconden aan en is permanente verlichting geen optie.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Passe Partout eettafel Magis 240x100cm wit
Passe Partout eettafel Magis 240x100cm wit
2.723,-
Meer informatie
Flexson SUB Muurbeugel
Flexson SUB Muurbeugel
67,-
Meer informatie
Patio fauteuil Weltevree geel
Patio fauteuil Weltevree geel
1.150,-
Meer informatie
Philips Hue White and Color GU10 lamp
Philips Hue White and Color GU10 lamp
51,-
Meer informatie