Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Netatmo Additionele Binnenmodule voor Weerstation

Netatmo Additionele Binnenmodule voor Weerstation

  EAN: 3700730500203
  Merk: Netatmo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
70,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Monitor je binnencomfort

We weten doorgaans erg weinig over de luchtkwaliteit binnenshuis. Die is in veel gevallen slechter dan buiten. Breid je Netatmo weerstation uit met een extra binnenmodule voor in een andere kamer, de keuken of een slaapkamer en monitor ook daar het binnencomfort. Deze module meet doorlopend (en on demand) de temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, de CO2-concentratie en het geluidsniveau. Op basis van de informatie over je binnencomfort kun je de juiste maatregelen nemen. Zodra de CO2-concentratie te hoog oploopt krijg je hiervan een melding. Tijd om je ruimte te ventileren!


Netatmo app

Via de Netatmo app op je smart device heb je inzicht in alle metingen, waar je ook bent. De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ingericht. Je ziet niet alleen actuele gegevens, maar ook trends, weergegeven door middel van grafieken.


Handig om te weten

De binnenmodule werkt alleen in combinatie met het Netatmo weerstation, dat je verder uit kunt breiden met andere modules, zoals een regenmodule en een windmeter. De gegevens van alle modules worden verzameld door het centrale weerstation. Zowel het weerstation als de modules zijn los of in een pakket verkrijgbaar. Je koppelt maximaal 3 extra modules aan een weerstation.