Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten

Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten

  Huis en tuin
  EAN: 3700730501354
  Merk: Netatmo
  Op voorraad
  Levertijd: 1 - 2
  Conditie: Nieuw
249,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Bescherm uw tuin

Kent u het gezegde: voorkomen is beter dan genezen? Het beschermen van uw woning tegen inbraak begint bovenal met het beschermen van wat eromheen ligt; uw tuin. De veelzijdige, preventieve Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten heeft intelligente functionaliteiten (hij herkent bijvoorbeeld een auto of persoon die bij u binnenkomt) en vervult deze rol uitstekend. Deze complete camera beschikt over een geïntegreerde aanwezigheidsprojector en -detector. De beelden zijn, zowel overdag als 's nachts, van hoogwaardige kwaliteit en gratis op te slaan op de manier die u wenst: meegeleverde micro SD kaart, uw cloud Dropbox of FTP-server. U kunt ieder moment en vanaf elk soort apparaat (telefoon, tablet, laptop…) live zien wat er bij u gebeurt of de video's aan het eind van de dag bekijken.


Intelligente functionaliteiten

De Presence is een compleet apparaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.Met de functionaliteit Smart-sight herkent en signaleert hij dieren, voertuigen of onbekende personen binnen zijn gezichtsveld. U wordt live geïnformeerd over specifieke meldingen. De detector heeft een bereik van 20 m en een gezichtsveld van 100°. Verdenkt u de hond van de buren ervan uw hortensia's te verwoesten? U kunt deze theorie nu checken!


Personaliseer uw camera al naargelang uw behoeften

De geïntegreerde projector verlicht uw pad als u 's avonds thuis komt en zorgt ervoor dat inbrekers op de vlucht slaan. Deze camera is verder heel eenvoudig te installeren als tuinverlichting en kan eventueel uw huidige verlichting vervangen.De camera maakt beelden van uitzonderlijke kwaliteit (1080 p), ongeacht de lichtsterkte. Hij beschikt over een infraroodbeeld met bereik van 15 m.Presence maakt alleen opnamen als er iets gebeurt. U bent dus geen uren bezig met het bekijken van video's als u van uw werk komt.


Goed om te weten

Uw video's worden automatisch opgeslagen op de meegeleverde micro SD kaart van 8 GB. U kun er ook voor kiezen om ze op uw cloud Dropbox of persoonlijke FTP-server op te slaan.Als de geheugenkaart met 8 GB niet voldoende is - al is er ruimte voor ongeveer honderd opnames! -, dan heeft u de mogelijkheid om van micro SD kaart te wisselen (de camera is compatibel met kaarten van maximum 32 GB).Er bestaat ook een Netatmo cloud, maar die slaat alleen screenshots op die de Presence van de toestand in uw woning maakt (de camera maakt een screenshot per gebeurtenis).
U heeft altijd en overal toegang tot uw video's, vanaf elk soort apparaat (iPad, tablet, iPhone, laptop of Mac) en u kunt zelfs notificaties op uw Apple watch ontvangen).Met één klik heeft u toegang tot de live streaming via de Netatmo security app en u vindt daar de historiek van uw video's. U kunt uw video's ook bekijken als u aan het eind van de dag thuiskomt en dankzij de versnelde functie kunt u in enkele minuten zien wat er in uw afwezigheid gebeurd is.U kunt zelfs stembediening gebruiken: «Siri, doe de projector aan! » of messenger gebruiken om uw camera een bericht te sturen.
De Netatmo security app biedt vele mogelijkheden om de functionaliteiten van uw Presence camera aan uw persoonlijke voorkeur aan te passen.Het is uiteraard mogelijk om de videobewaking te (des)activeren, maar u kunt ook tot 4 zones selecteren die bewaakt moeten worden. Zo voorkomt u dat u de straat in de gaten houdt en gestoord wordt als er een auto langsrijdt!U kunt de meldingen die u ontvangt ook aanpassen: Wilt u notificaties ontvangen als er een auto uw tuin binnenrijdt? Dieren? Personen, of alle drie? Alle combinaties zijn mogelijk.
En als u geen meldingen wilt ontvangen voor bepaalde gebeurtenissen, maar deze wel wilt terugzien in de lijst, is dit ook mogelijk.Dat is niet alles: Via de app kunt u de projector instellen. U bepaalt de sterkte van de lichtstraal en het moment waarop deze moet aangaan.Het aantal personen dat via de app toegang heeft tot de camera is onbeperkt. U kunt dus al uw familieleden toegang geven als u dat wenst.
Deze elegante camera werkt op stroom (met 2 kabels van 100 V of 240 V, al naargelang uw woonplaats), maar gebruikt wifi (802.11 b/g/n) om te communiceren. Een minimum snelheid van 25 kb/s is noodzakelijk.U wordt geïnformeerd bij een stroomstoring van de camera of het wegvallen van de internetverbinding. In het laatste geval gaat de camera door met het maken van opnames, maar de gemaakte video's worden pas naar de app gestuurd als de verbinding weer is hersteld. De camera verbruikt weinig stroom: 5 W overdag en 15 's nachts (door het gebruik van de projector).Het betreft een buitencamera. Presence is dus waterdicht. Een speciale nano-laag (HZD-technologie) beschermt hem tegen weersomstandigheden en vuil.
De Netatmo Security app werkt met Android (versie 5 of nieuwer) en iOS apparaten (versie 10 of nieuwer) en is te gebruiken met IFTTT en Apple Watch.Er is ook een webapp beschikbaar die samengaat met de twee laatste versies van Safari, Chrome, Firefox en Internet Explorer.

Hardlopers

Deze producten wil je absoluut niet missen...

Honeywell Evohome raam- en deursensoren
Honeywell Evohome raam- en deursensoren
34,-
Meer informatie
ELRO Connects K1 Rookmelder Kit (SF400S)
ELRO Connects K1 Rookmelder Kit (SF400S)
95,-
Meer informatie
Click And Grow navulling - Tomaat
Click And Grow navulling - Tomaat
10,-
Meer informatie
Arlo Go Mobiele 4G IP-camera
Arlo Go Mobiele 4G IP-camera
369,-
Meer informatie