Altijd de goedkoopste Groot assortiment van 200.000+ artikelen Bekende merken Alles voor uw Tuin en het Buitenleven!
Netatmo Radiatorkraan

Netatmo Radiatorkraan

  EAN: 3700730501958
  Merk: Netatmo
  Op voorraad
  Conditie: Nieuw
80,-
Bestel dit artikel bij 50five

Productomschrijving

Comfortabel energie besparen


Één keer per jaar breekt het uur van de waarheid aan: het opmaken van de energienota. Voor veel mensen is het een spannend moment: heb ik precies genoeg betaald, krijg ik geld terug of… moet ik bijbetalen? Helaas blijkt vaak het laatste het geval te zijn. Voldoende redenen om eens goed op het energieverbruik te letten. Netatmo draagt een steentje bij met de slimme radiatorkraan. Met deze radiatorkraan regel je op een slimme manier de temperatuur van één ruimte: niet te koud, niet te warm, precies goed op het juiste moment. Dat betekent niet alleen comfort, maar in de praktijk óók besparen op je energierekening!

Handig om te weten


De Netatmo slimme radiatorkraan bedien je door middel van de Netatmo app op je smartphone, vanuit je bed of stoel, waar ook ter wereld. De radiatorkraan houdt rekening met allerlei omstandigheden en herkent wanneer een raam open staat. In gebruik nemen is simpel en kan per ruimte. Je hebt geen aparte thermostaat nodig om het geheel te laten functioneren. Wil je in heel je huis comfortabel energie besparen? Monteer dan in elke ruimte een slimme radiatorkraan van Netatmo. In totaal kun je 20 radiatorkranen monteren per installatie. Een goed werkende WiFi-verbinding is een vereiste.

Starterpakket of Netatmo slimme thermostaat


Om de slimme radiatorkraan te kunnen gebruiken heb je een Netatmo slimme thermostaat nodig óf een Netatmo starterspakket. Een starterspakket bestaat uit 2 slimme radiatorkranen met relais en toebehoren.